2777
2789
عنوان

مجوز کتک میدین؟

148 بازدید | 15 پست

میخوام بزنم😁

با چی بزنمش؟ 

دست 

کمربند 

چوب 

برادرم که 8 سالشه رفته تو اتاقم که هزار بار گفتم حواست باشه ماگ نیفته. امروز میخوام شی برم تولد دوستم بهش کادو بدم ماگو. رفته شکسته اومده. با یه حالت مظلومانه ای میگه من کاری نکردمممم خودش شکستتتتت. خیلی مظلومانه نگام میکنه که چیزی بهش نگم

خب با چی شروع کنم بزنمش

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزنش تا جایی که میخوره هم بزنش

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه منم چیزی که من حساس بودم را شکسته بودش بعدشم انداخته بودش تو چادر بازیش که من نبینم بعد صداشو شنیدم نمیذاشت برم تو اتاقش میگفت نرو چیزی نشده.... انقدر ترسیده بود وای یادش میفتم خندم میگیره

حالا یه ماگه دیگه 😶

شوخی میکنم بابا چیزی بهش نگفتم 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اگه بزنیش مامانت دهنتو سرویس میکنه🤣🤣🤣

نه اون عصابش از من بیشتر خورده😁

خودش رفته چوب بیاره بزنیمش دوتایی

بچه منم چیزی که من حساس بودم را شکسته بودش بعدشم انداخته بودش تو چادر بازیش که من نبینم بعد صداشو شن ...

عزیزممم😂😂😂😂😂

چیکارش کردی حالا؟ 

نه اون عصابش از من بیشتر خورده😁 خودش رفته چوب بیاره بزنیمش دوتایی

ووووی کافرین😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شوخی میکنم بابا چیزی بهش نگفتم 

می‌دونم، خواهرا مهربونتر از این حرفان 🥰

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
داداشتو ببر کادو بده دوستت راحت شی😌😁

وای خیلی خوب بود😂😂😂😂😂😂

الان بهش میگممممم

هیچی یکم دعواش کردم خودشم ترسیده بود چون بارها بهش گفته بودم نشکنه. بعدش رفت خوابید

😂😂😂😂گناه داشت حالا دعواش نمیکردی