2777
2789
عنوان

وزن جنین

94 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من ۳۶ هفته و ۵ روز رفتم سونو وزنشو ۳۱۵۰ زده بود با ۳۵۰ گرم خطا ، دقیقا یک هفته دیگه وقت زایمانه میشه ۳۹ هفته و ۲ روز.وزنش خوبه یا کمه؟ تا اون موقع ۳۵۰۰ میشه؟ خیلی نگرانم😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴ هم رد میکنه برا من ۳۵ هفته ۲۵۰۰ بود ۳۹ هفته ۳۸۰۰ شد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

هفته دیگه که میشی ۳۷ هفته و ۲ روز

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
اخه زده ۳۵۰ گرم خطا اگه کمتر باشه لاغر میشه دیگه نمیخوام ضعیف باشه😥😥

عزیزم ضعیف بودن به وزن نیست بهتره بچه سه کیلو به بالا باشه

اما اصلا دلیل بر سلامت نیست الکی خودتو نگران نکن

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
خدا حفظش کنه ، میترسم ریز بمونه خدا کنه بازم وزن بگیره

بسلامتی فارغ شی . نه نگران نباش دو هفته آخر بالا ۱۵۰۰ وزن میگیره 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده