2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 64 پست
آره خداییش ...حالا زنش پا به ماهه تاحالا یکی یه هزارتومنی بهش کمک نکرده همه خرج دکتر سونوگراف وهمه چ ...

کاملا مشخصه عزیزم 

حسرت!! حسادت!!

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
جالبه‌.البته شمارونمیدونما،ولی وقتی کسی میگه ازنامزدم حاملم توعقد توخانوادمون جانیافتاده میگن واب کس ...

عزیزم من بالاتر هم گفتم 

والدینی که میتونن از نظر عاطفی و مالی و فکری بچه رو کاملا ساپورت کنن و روش های نوین و درست تربیتی رو کامل و درست آموختن هر چندتا خواستن بیارن ، اون بچه ی رشد یافته و فرهیخته یک عضو شایسته ی جامعه ست و جامعه رو بدرستی میسازه و باعث بالندگی میشه 

ولی اونایی که یا سواد تربیت فرزند ندارن یا ناقص دارن و نمیتونن بدرستی بچه شون رو ساپورت کنن برای چی و با چه استدلال منطقی ای باید بچه بیارن؟‌ که عضو ناهنجاری به جامعه اضافه کنن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب شخصه قصدم برا بچه ۳ یا ۴ هست ۴ تا باشه عالیه  فقط از زایمان و اینا میترسم ایران تنها کش ...

امکاناتی که بچه های  سلبریتی های اروپایی و آمریکایی دارن رو بچه های خانواده های متوسط ایرانی دارن؟ مدارسی که اونا درس میخونن رو بچه های ما دارن؟ استعدادیابی ای که اونا دارن رو ما داریم؟ فرهنگی که اونا دارن رو ما داریم؟ 

مادر ایرانی که تمام هم و غمش مادرشوهر و جاری و خواهر شوهر و خیانت شوهره و هیچ آگاهی ای از مراحل رشد فرزند و چالش هاش،نداره با چه عقلانیتی مدام میخواد  بچه بیاره؟ 

شرایط کشور ک خوبه  جدا از اینکه یه عده خودتخریب کن دارن همه چیو خراب میکنن  اونا هم مثله ...

بله با دلار ۳۶ تومنی و شیر ۲۰ هزار تومنی و شیرخشکی خدا تومنی و پوشک ... اجاره خونه های نجومی و ... خیلی شرایط ایده آله! 

امکاناتی که بچه های  سلبریتی های اروپایی و آمریکایی دارن رو بچه های خانواده های متوسط ایرانی دا ...

اینکه بچه های اونا امکانات و مدرسه خوب دارن ک خدا نذاشته تو سبد تحویلشون بده 

پدر و مادر براشون تهیه کردن

فرهنگم ک ساختنیه 

مادره گرامی هم وارد چالش عروس و خواهر شوهری نشه تا ب زندگی خودش برسه

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
اینکه بچه های اونا امکانات و مدرسه خوب دارن ک خدا نذاشته تو سبد تحویلشون بده  پدر و مادر براشو ...

بله خدا نذاشته توی سبد، مسئولینشون براشون ساختن!  مدارس خوب انگشت شما تهرانو شهریه هاشونو خبر داری که از ۴۰ شروع میشه؟ اونجا واقعا بفکر پیشرفت جامعه شونن نه مثل آموزش،و پرورش ما بفکر بارآوردن افرادی با تفکر خاموش ! 

فرهنگ ساختنیه در صورتی که همه متحد باشن ، نه یک عده مدام درگیر جهل و خرافات باشن 

شاید هم مامان شدن ی سعادت بزرگ باشه

کدوم سعادت بزرگ؟ مادر هیتلر هم مادر بوده😂

همه ی این مادرهایی که دزد ها و مفسد هارو بارآوردن هم مادرن ! لطفا بجای زدن حرفهای کلیشه ای فقط قدری در مورد مثالهای نقض هم تفکر کنید 

بله خدا نذاشته توی سبد، مسئولینشون براشون ساختن!  مدارس خوب انگشت شما تهرانو شهریه هاشونو خبر د ...

من رو شما ریپلای نزدم

کدوم سعادت بزرگ؟ مادر هیتلر هم مادر بوده😂 همه ی این مادرهایی که دزد ها و مفسد هارو بارآوردن هم ماد ...

با طرز فکرتون خوش باشین 

بدرود

با طرز فکرتون خوش باشین  بدرود

شما رو هم دعوت میکنم به تفکر ، اینکه هر حرفی رو شنیدیم بدون فکر انتشار ندیم ، هزاران مثال نقض برای حرفهای بی پایه و اساس وجود داره که قطعا صاحبان تفکرات خاموش جوابی براشون ندارن ! 

شما رو هم دعوت میکنم به تفکر ، اینکه هر حرفی رو شنیدیم بدون فکر انتشار ندیم ، هزاران مثال نقض برای ح ...

چنین  نظراتی برمیگرده ب سلامت روان!

از نون شب هم واجب تره

عزیزم حرف منطقی بزن نه خنده دار!  گفتم اگر استدلال منطقی ای در رد حرف من داری بگو،  وگرن ...

اتفاقا چون دیدم سلامت روان شما در خطر هست فان صحبت کردم از این جو خارج بشید

کمک ب مومن ثواب هم داره