2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 64 پست

احسنت 

گل گفتی 

حالا جالبه برا یه سری چیزا که نمیخوام اسم ببرم چون میریزن سرم ، جنبه عمومی هم داره وبه اجتماع مربوط میشه میگن شخصیه و به کسی ربطی نداره و سلیقه ای هستش و هزار چیز دیگه

بی توقع مهربان باشیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والااینجاآدم میترسه بگه قصدبارداری دارم یاسه تادارم.یادوتادارم.یا...چون میخورنت

تنها اینجا نیست که تو دورو برمونم هستن 

والا حس عذاب وجدان میدن  ادم میخواد بگه چندتا بچه دارم 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

وای من عاشق بچم خیلی دلم بچه دوم میخاداما شوهرم حوصله بچه نداره ب نظرم خانواده های پرجمعیت شادترن بعضیا چند بچه داشتنو بی کلاسی میدونن اما ب نظرم تک بچه ای ب جز افسردگی وتنهایی چیز دیگه رو ب همراه نداره  البته ب قول استارتر هرکسی یه عقیده داره  وب ما ربطی نداره 

دقیقا 👌

نمیدونم چرا اینجا همه بخودشون اجازه میدن توی همه چیز نظر میدن 

حالا یچیزای هم عجیبه یروز ی خانومی تاپیک زده بود قصد دارم بچه دار شم ب نظرتون بشم یا نه؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بجای با شوهرش مشورت کنه اومده بود اینجا برای مشورت 

من ب شخصه قصدم برا بچه ۳ یا ۴ هست

۴ تا باشه عالیه 

فقط از زایمان و اینا میترسم

ایران تنها کشوری هس ک ی مشت بی فرهنگ ریختن کفه خیابون با بچه اوری مخالفن 

سلبریتی های سرشناس اروپایی اکثرا خونواده های شلوغ دارن مثله رونالدو 

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
شاید بخاطر اینکه تعداد انگشت شماری از مردم میتونن برای بچه هاشون امکانات درستی فراهم کنن و تو شرایط ...

خب درسته 

ولی هروقت رفتن از همون فرد کمک خواستن بعد اون حرفا رو بزنن 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
دایی من دوتابچه داشت زنش دوباره باردارشد ملت ساییدنش بنده خدا رو

وااای خیلی غصه میخورم از این حجم فرهنگ

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
چه بیشعور یعنی هرکی بچه شیر بده شلختس؟؟از خودش بزنه تا به بچش اضافه بشه شلختگیه؟؟خاک توسر تازه به دو ...

همین دیگ 

کلا طرز تفکر و حرف زدنشو دوست نداشتم دهن ک باز کرد حس کردم جای حرف چیز دیگ از دهنش میده بیرون 

تنها اینجا نیست که تو دورو برمونم هستن  والا حس عذاب وجدان میدن  ادم میخواد بگه چندتا بچه ...

آره 

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

اینکه تعجب بکنند یا سوال بکنند اشکالی نداره که 

بیشتر خانم‌هایی که چند تا بچه دارن برداشتشون همینه وگرنه کسی بهشون حرف نمیزنه به هر حال آدم سوال میکنه یا تعجب میکنه چیز خاصی نیست اما اغلب خانم‌هایی که چند تا بچه دارن انگار هر کی ازشون چیزی بپرسه سریع فکر میکنند طرف داره سرزنششون میکنه

من به تعداد فرزندان کسی کاری ندارم 

ولی به وفور دیدم زنانی با تعداد فرزند ۲ به بالا بشدت خسته و بی حوصله ان ، بی حوصله با فرزندانشون رفتار میکنن ، افسردگی دارن   ، برای بچه هاشون وقت نمیذارن ، باهاشون رفاقت نمیکنن ، 

اگر میتونید بچه رو از نظر مالی و عاطفی بسیار خوب حمایت و تامین کنید هر چند تا میخواین بیارید، چون اون بچه از ۶ سالگی وارد جامعه میشه و اگر پر از عقده باشه به بقیه آسیب میزنه