2777
2789
عنوان

بچه

470 بازدید | 64 پست

چرا بعضیا خواسته یا ناخواسته 

به کسایی که چندتا بچه دارن توهین میکنن! 

چرا مثلا احترام و ارزش براش قایل نمیشن 

یا مثلا تا میهمن چندتا بچه داره قیافشون اینجور میشه😮

مثلا چرا یک درصد فکر نمیکنن که اصلا به من ربط نداره جای منو تنگ نکرده نون منو نخورده من ازش نگه داری نمیکنم خرجش با من نیست اذیتش بر من نیست 

یکی میگه جاریم 3تا داره 😮😶یکی میگه خواهرشوهرم 4تاداره 🥴🥴

خب حالا که چی بیاد با قوانین تو زندگی کنه؟؟ بیاد با حرف تو زندگی کنه؟؟ 

خب تو بچه دوست نداری یا اصلا یه دونه دوست داری اصلا دوست نداری ازدواج کنی خب به کسی ربط داره که تعداد بچه بقیه به تو ربط داشته باشه؟؟ 

کاش یکم فکر میکردیم کاش یکم انسان بودیم 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

چون تک فرزندی یاکلا بی فرزندی رونشانه روشن فکربودن میبینن اینجا.

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

نه برای بچه برای هر چیز

مثلا کسایی که سزارین کردن یا کسایی که طبیعی زایمان کردن 

پول پس انداز کردن یا نکردن

رابطه با خواهر شوهر و‌مادر شوهر

کلا تحویز کردن و القا کردن هر چیزی اشتباهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تحت هر شرایطی مردم دهنشون بازه 

زنداداش من همین خودمه 

منم عشق بچه ام دکتر بخاطر شرایطم گفت باید بری اقدام 

بعد ی روز بحث بچه شد زنداداشم گفت اتفاقا فلانی رو ک همین خودمونه دیدم داشت بچه شیر میداد 

گفتم اه اه فلانی تو داری بچه شیر میدی‌ سینه گذاشتی دهن بچه ات  و شلخته ای ولی ببین من با لباس سفید و کلی آرایش اومدم پاشو خودتو جمع کن حالم بهم خورد 

حس کردم توهین کرد 

و من اگرم باردار شم رو دوشش نبود

چون تک فرزندی یاکلا بی فرزندی رونشانه روشن فکربودن میبینن اینجا.

به نظرم روشن فکری به این معنیه که خودت باشی و بر خودت زندگی کنی و تو زندگی بقیه دخالت گر نباشی 

از نظر منم اونا اصلا روشن فکر نیستن 

اگه روشن فکریه بر خودش بخواد نه بقیه 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
به نظرم روشن فکری به این معنیه که خودت باشی و بر خودت زندگی کنی و تو زندگی بقیه دخالت گر نباشی  ...

والااینجاآدم میترسه بگه قصدبارداری دارم یاسه تادارم.یادوتادارم.یا...چون میخورنت

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
کلا تحت هر شرایطی مردم دهنشون بازه  زنداداش من همین خودمه  منم عشق بچه ام دکتر بخاطر شرا ...

به نظرم بی فرهنگه 

ناراحت نشی یه وقت 

تنها مادرشوهر هارو دخالت گر میبینیم ولی هستن جون و روشن فکر و با فرهنگ و با شعور که دخالت گر هستن که به نظرم هیچ کدومشو نیستن و برعکسن

نه برای بچه برای هر چیز مثلا کسایی که سزارین کردن یا کسایی که طبیعی زایمان کردن  پول پس ان ...

بله همین طوره 

خودت هرچی میخوای بر خودت دیگه قرار نیست بقیه رو مسخره کنی یا عقایدتو به دیگران تحمیل کنی که

به نظرم بی فرهنگه  ناراحت نشی یه وقت  تنها مادرشوهر هارو دخالت گر میبینیم ولی هستن جون و ...

اخه بحث بچه ک بود گف داداشت نمیخاد اگر میخاست شااااید تا سال دیگ میووردم براش 

بدون اینکه من بخوام چیزی بگم این حرفو زد 

بعد داداشم رو پروفایلش عکس بچه اس اینقدر بچه دوست داره 

ولی اون حرفو ک زد خیلی ازش بدم اومد

و این قضیه برعکسش بیشتره کی بچه میاری کی بچه میاری  کی دومی میاری

😏😏یادم رفت اینو بگم 

نمیدونم چرا اینجور میکنن بابا بر خودت زندگی کن 

کلا تحت هر شرایطی مردم دهنشون بازه  زنداداش من همین خودمه  منم عشق بچه ام دکتر بخاطر شرا ...

چه بیشعور یعنی هرکی بچه شیر بده شلختس؟؟از خودش بزنه تا به بچش اضافه بشه شلختگیه؟؟خاک توسر تازه به دوران رسیدش

آروم باش

ارومم عزیزم 😂