2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همچنان میترسم این ماشین م تازه گرفتم سر جمع پنج بار هنوز سوارش نشدم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

منم همچنان میترسم این ماشین م تازه گرفتم سر جمع پنج بار هنوز سوارش نشدم

خیلی فشار رومه هنوز هیچ کاری براش نکرده بودم حتی روکش صندلی و .... نداشت تازه ۲۰ روزه گرفتم اعصابم واقعا بهم ریخت

دلم میخواد بشینم زار بزنم روم نمیشه🥲

ماهم ی ماشین گرفته بودیم تو ترافیک ی ماشین از پشت زد بهمون و خیلی خسارت دیدیم  پسرم عاشق ماشینمون بود رفت بیرون تا ماشینو دید باصدای بلند زارررر میزد😁میگفت اقااماشینمونو خراب کردیییی  مقصر انقدر شرمنده شده بود هی از پسرم عذرخواهی میکرد😁 اونم گذشتو رفت  

حرص نخور بازم میگم خداروشکر سرت ب جایی نخورد  فک‌کن الان میخواستی ی ام ار ای برای چکاپ بدی چقدراسترس میگرفتی 

جووونت سلامت❤️ماشینتونم مبارکه

صفر سوار شدن ترسناکه جرعت نمیکنی جایی پارک کنی خط نندازن

من ۱۴۰۰صفر نیست اما نمیدونم چرا میترسم با ذوق خریدم اما سوارش ک شدم خوشم نمیاد احساس میکنم انگاری تریلی دارم رانندگی میکنم اصلا میترسم رانندگی باهاش خیلی ام میترسم از تصادف اصلا نمیدونم چ مرگیم شده 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.