2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین فقط و رانندگی کن دستت میاد نکنه بزاری کنارااا

خاک تو سرم کاش قوی بشم 

فعلا ک دیروز و امروز بیرون نبردمش با خودم قهر کردم حال دلم خوش نیست فکر میکنم ک نمیتونم یایدفعه زیادی پریدم و بد شروع کردم و اشتباه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خوشا ب سعادتت  حالا منو اگ ببینی رانندگیم میترکی از خنده

😁😁ن عزیزم کم کم راننده میشی 

فقط ی توصیه کنم چون احتمالا سرعتت پایینه و اروم تر میرونی تو لاین سرعت نرو و راه بقیه راننده ها رو نبند همین 😵‍💫🥴😁بقیه ش هم فکر نکن رانندگی بقیه چیه در نهایت رانندگی ایرانیه😂

😁😁ن عزیزم کم کم راننده میشی  فقط ی توصیه کنم چون احتمالا سرعتت پایینه و اروم تر میرونی تو لا ...

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خاک تو سرم کاش قوی بشم  فعلا ک دیروز و امروز بیرون نبردمش با خودم قهر کردم حال دلم خوش ...

دور از جونت تازه گواهی گرفتی؟

ببین فقط فعلا اروم برو چون احتمالا عکس العملات تند نباشه تا فرزبشی بعداسرعتت هم ب نسبت بالا میبری    و مراقب ادما باش بقیه ش مالیه وبیمه اوکی میکنه 

در از جونت تازه گواهی گرفتی؟ ببین فقط فعلا اروم برو چون احتمالا عکس العملات تند نباشه تا فرزبشی بعد ...

یک سالیه رانندگی میکردم با این ماشینه مشکل دارم با اینکه خیلی دوستش داشتم و علاقه من و تلاش کردم تا گرفتمش اما رانندگی کردم فهمیدم نه راحتم باهاش و هم میترسم .....

[QUOTE=258462254]یک سالیه رانندگی میکردم با این ماشینه مشکل دارم با اینکه خیلی دوستش داشتم و علاقه من و تلاش کردم تا ...[/QUOT

یکی دو ماهی تلاش کن اگر اوکی نبودی عوضش کن دیگه قرار نیست ک همیشه نگهش داری ی ماشین مثل همون ۲۰۷بگیر ک صندوق نداره جمعو جور تره