من پشت کنکوریم علاقه ی اصلیم آرایشگری هست تابستون کار ناخن انجام دادم و مشتری داشتم.. میخوام در آینده سالن بزنم. نمیدونم چه رشته ی دانشگاهی بخونم که کنارش بتونم ارایشگری هم انجام بدم. تو فکرشم واسه دبیری و معلمیبخونم که پشتوانه ی مالی داشته باشم کنارش نمیدونم چیکار کنم😶🌫️
وقتی میخوای ارایشگری ادامه بدی دیگه دنبال چه پشتوانه مالی هستی باهفته ایی سه تامشتری ده برابر حقوق معلمی درمیاری اگه میخوای بیشتر کارکنی بهتربری یه رشته سبک ویه دانشگاهی زیادگیرندن
امضا ندارم انگشت میزنم........گفتم برای موندنم دلیل بیار گفت بشین برنج خیس کردم ....همه دل میبردند اما تو جان میبردی.........اون موقع که ما خاص بودیم!شما یه هفته صبی بودی یه هفته ظهری
بنظر شما وقت میکنم؟ میترسم از مدرسه بیام خسته باشم انرژی نداشته باشم
نه بابا دبیری هفته ای چهار روز میری
اکثرا هم تعطیل .دی و خرداد هم امتحانات مدرسه هست کم میری
دوره ی دانشگاه شاید زیاد وقتت رو بگیره چون از صبح تا عصر کلاس داری
خوبه امنیت شغلی داری
درآمدت رو هم از همون ناخنکاری میتونی داشته باشی
امضا ندارم انگشت میزنم........گفتم برای موندنم دلیل بیار گفت بشین برنج خیس کردم ....همه دل میبردند اما تو جان میبردی.........اون موقع که ما خاص بودیم!شما یه هفته صبی بودی یه هفته ظهری