باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️ زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید. اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط...درحال تغییرم۰💫
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فامیل مادرم و دوست پدرم دار و ندارشونو فروختن رفتن بعد یه سال برگشتن
اینم بگم اینجا پولدار بودن😬
ماهم به روشون نیاوردیم چرا برگشتین
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨