من تو قسمت شکمم زیر سینه ی دایره کوچیک قرمز زده بودم که پوسته میکرد و خارش داشت دکتر تشخیص پسوریاسیس داد! بهم پماد داد(پسوریابت) بزرگتر شد خارشش کم شده بود ولی ی پماد دیگه داد(تاکرولیموس) که بزرگترش کرد! رفتم ی دکتر دیگه گفت این قارچ بوده اصلا پسو نبوده، قرص کتوکونازول داد، با کلتریمازول و بتامتازون،۹ روزه میزنم خارشش کامل رفته اندازشم ثابت مونده دیگه،ی طرفش کامل رنگ پوستم شده خود ضایعه هم خیلی خشک شده ولی هنوز هست،میترسم چیز دیگه ای باشه، به علاوه این که بدنم ی عالمه اکنه ریخته بیرون که گفت از عوارض کتوکنازوله نگران نباشم ولی خیلی میترسم کسی تجربه داره؟
خانما کسی هست که ناحیه اطراف بینی یاپیشونیش پوسته بده و هم چرب باشه؟
پروفایلتون اون ملکه سریال see هست درسته؟ اسم واقعیش چیه؟
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم! بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴.دوس دارمتو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم! بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴.دوس دارمتو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
واقعا ؟ما کلا ماهواره رو قطع کردیم دیگ دنبالش نکردم واقعا ک دیگ خیلی شورشو درآوردن😂 الان برش ...
فیلیمو هم داره ولی شاید سانسور شده باشه
جیسون مومواآ هم هست
دوستان من تاپیکو برای مشکلم زدم چک میکنم جواب غیر مرتبط زیرش میبینم کارتون درست نیست
عذر میخوام
یه بلاگر بود ارزو ملکوتی اونم این مشکلوداشت استوریاشودنبال کن شاید بدردت خورد