2777
2789
عنوان

دروغ گفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 38 پست

اگه میخوای باهاش ادامه بدی و ازش خوشت میاد ، پس راستشو بگو

اگه نه که هیچی بپیچونش کلا

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کات کن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اخه رفتارش عوض میشه مطمئنم

اگه دوسش داری پس راستشو بگو 

اگه ن که ب یه بهونه ای تموم کن 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
چرا میترسی؟مگه تعهد دارین به هم خوشت نمیاد بهم بزن خوشت میادراستشو بگو و واکنشش رو ببین

نه ببین هم خوشم میاد هم نمیتونم راستشو بگم سر مسخره بازی گند زدم به همه چی قرار نبود اینقد ادامه داشته یاشه