2777
2789
عنوان

باردار ها نیان فقطططط❌❌❌❌❌❌❌🤪🤪🤪🤪🤪😋😋😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 63 پست
اتفاقا اش میچسبه    ولی به ذهنم رسیده ی فلاکس بردارم بریم با شوهرم نبم کیلو شرینی تر هم بخ ...

🙏😋به به 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این هوا فرنی میچسبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اینجور که گفتی باردارا بیشتر مشتاق میشن بیان ببینن چیه    

،😑🤣

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
ذخیره نکنین فقط🥲😂

این چیه 

لرزم گرفت من میخام آش دوغ درست کنم😋

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بستنی توت فرنگی سالار بگیری دستت وزیر بارون بخوری توی خیابون هیلی حال میده

اخ آخ عالیه

این چیه 

چی بود؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
این چیه 

این منم😂از این بستنی وانیلی ها تو سرما و برف ابجیم رسیده بهم کلاهو زده بالا ببینه چه میکنم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
لرزم گرفت من میخام آش دوغ درست کنم😋

🤣دماغه یخ زده ولی همچنان بستنی رو ول نمیکنم

این منم😂از این بستنی وانیلی ها تو سرما و برف ابجیم رسیده بهم کلاهو زده بالا ببینه چه میکنم

🤣😋🤪به به چه کیفی کردی همشو تنهایی خوردی

🤣دماغه یخ زده ولی همچنان بستنی رو ول نمیکنم

داری خودتو با بستنی شکنجه میدی😂

🤣😋🤪به به چه کیفی کردی همشو تنهایی خوردی

نگم برات با چی میخوردم😂😂😂😂با کلیدایی که دستم بود الان یادم اومد،نه دیگه خواهر جان به دادم رسید

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
داری خودتو با بستنی شکنجه میدی😂

اره دقیقا 🤣🤣🤣