2777
2789
عنوان

معلما بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 41 پست
البته فشارکاریش رو باید معلم باشی تا درک کنی.به خصوص مقطع ابتدایی.با بچه های کوچک وبخشنامه های جور و ...

من که نمیگم فشار کاریش صفره،میگم در مقایسه با پیراها تنش کمتری داره،توی بیمارستان ادم هر صحنه ای رو ممکنه ببینه و خب این خیلی توی روحیه اش تاثیر میذاره

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاله ام معلمه

میگه راضی نیس ولی به نظرم بسشه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

من معلمم  نه انتخاب نمیکردم. کارش،سخته ولی حقوقش کمه.  واقعا ۴۰ تا نوجوان را تو کلاس نگهداشتن کار بسیار سختی هست.  البته من از بس پشت سر معلمها گفتم خدا شرم اورد

وزن الان ۷۸       هدف بعدی ۷۵    هدف بعدی تر ۷۰

سلام

من کار کردن با بچه ها رو دوست دارم،هر سال عاشق شاگردام میشم و تمام تلاشم رو براشون میکنم

اما محتوای کتابای درسی و حقوق کمش شرایط رو برام سخت کرده که تصمیم گرفتم انصراف بدم

سلام من کار کردن با بچه ها رو دوست دارم،هر سال عاشق شاگردام میشم و تمام تلاشم رو براشون میکنم اما ...

استخدامی شرکت کردی که کنار گذاشتی ؟حیف هست بنظرم

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
نه رسمی هستم دانشگاه فرهنگیان بودم قبول نمیکنن انصرافمو هنوز، دارم تلاش میکنم میخوام برم سراغ یه ش ...

نکن عزیز حیفه .خوب میتونی درستو ادامه بدی استاد دانشگاه فرهنگیان بشی نمیشه؟حیفه کار کجا بود الان

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم