از شغلتون راضی هستین ؟! سخت نیست ؟؟ برمیگشتین ب قبل بازم همین شغلو انتخاب میکردین ؟!
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
البته فشارکاریش رو باید معلم باشی تا درک کنی.به خصوص مقطع ابتدایی.با بچه های کوچک وبخشنامه های جور و ...
من که نمیگم فشار کاریش صفره،میگم در مقایسه با پیراها تنش کمتری داره،توی بیمارستان ادم هر صحنه ای رو ممکنه ببینه و خب این خیلی توی روحیه اش تاثیر میذاره
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚
من معلمم نه انتخاب نمیکردم. کارش،سخته ولی حقوقش کمه. واقعا ۴۰ تا نوجوان را تو کلاس نگهداشتن کار بسیار سختی هست. البته من از بس پشت سر معلمها گفتم خدا شرم اورد