2821
2789
عنوان

واااایییییییی

107 بازدید | 11 پست

بچه ها بسته داشتم از دی جی بعد امروز قرار بود برسه دستم یکی زنگ زد ک بسته تون آوردم فلان بعد آدرس دقیق خاست منم تا حالا نه آدرس دادم کسی نه هم.. 

من باید بگم نبش چهار کوچه اول میگم بیا آخررررر کوچه 😐 بنده خدا تا کجا ها ک نرفته بعد میگ خانم من الان ب یه تپه خاکی رسیدم چیکار کنم میگم نه باید بیای آخرش 😂😂 میگ آخه کلنگ ندارم ک اینو بکنم باز بیام

واییییییی خیلی بد بود بعد زنگ زدم ب همسرم گفتم مگ آخر کوچه نیس اینا چرا نمیفهمن 😶 اونم گفت شما رو بفرس خودم دقیق میدم بعدش زنگ زد کلی دعوام کرد ک یه آدرس دادنم بلد نیستی 

مرده بعد اینکه اومد دم در وایستاد انقدد عصبی بود ک میخاستم بگم بسته رو نمیخام حلالتون فقط بروووو 😭

واییی آبروم رفت بخدا 

چون شوهرم فقط با شوهرم میریم بیرون دیگ راستش بلد نبودم 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت میری بیرون اونوقت اگه وسط خیابون بمونی میتونی برگردی خونه؟😅 آدرس خونه رو بلد باش😆

آره بلدم ولی نمیدونم چرا نمیتونم بفهمونم 

منم یه بار آدرس اشتباه داده بودم پستچی رفته بود اون سر شهر خیلی خجالت کشیدم

بازم پست چی میاد و میره آخه چجوری تو روی شوهرم نگاه کنم 

🤣 منم همینجوریم... چند بار راه خونه مادرشوهرمو که دو سه تا کوچه باهم فاصله داریم رو گم کردم... زمان دانشجویی رفتیم مسافرت انقدر گم می شدم که مسئول اردو هربار دو نفر و باهام می فرستاد تا گم نشم🤣

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز