2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم😫

246 بازدید | 23 پست

سلام

ببینید چند ماه پیش یه آقایی به من پیام داد و ابراز علاقه کرد

هر چقدر اصرار کردم منو از کجا میشناسه جواب نداد تا اینکه اخر سر یه داستانی سر هم کرد..یه مدت پیام میداد..بعدش دیگه پیام نداد تا دیروز که زنگ زد

دوباره دیروز که من هی اصرار کردم از کجا میشناسی سه بار داستانای مختلف سر هم کرد 😐..یعنی با اون داستان اولیه میشه ۴ تا..از طرفی اون اولا یه اسمی به من گفت از خودش الان یه اسم دیگه

اصرار هم داره باید ببینمت تا برات تعریف کنم عجله نکن

بعد از طرفی یه سری اطلاعات از من داره که حتما یا باید اشنا باشه تا اینارو بدونه یا از یه اشنا امارمو گرفته باشه 

ولی خودش میگه اشنا نیستم و تو منو نمیشناسی 

حالا احتمال داره یه روز ببینمش

ولی همش استرس دارم که اخه اطلاعات منو از کجا داره

بعدشم میگه که خیلی وقته بهم علاقه داره و قضیه مال الان نیس فقط😐

چیکار کنم به نظرتون

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اها اینم بگم که به جز اون یه پسر دیگه هم تو دانشگاهمون ازم خوشش اومده هنوز چیزی نگفته ولی معلومه

احتمالا همین روزا بیاد جلو

منم حسابی گیج شدم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها اینم بگم که به جز اون یه پسر دیگه هم تو دانشگاهمون ازم خوشش اومده هنوز چیزی نگفته ولی معلومه اح ...

شاید همون پسر دانشگاهیه هست🗿

- ژنـــرال؛ تنفـر ؟ آدمای🥚🫴🏿 .

من باشم با این رفتارش که هربار یه داستانی سر هم میکنه کلا جوابشو نمیدم دیگه، بلاک میکنم حضوری هم بیاد اصلا جواب نمیدم، آدم جالبی به نظر نمیاد 🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نکنه  اشتباهی گرفته 😐😐

بعدم چجوری ب غریبه ها اعتماد میکنین 

وقتی یارو چند تا داستان سر هم کرده خوب معلومه حتمن میخواد بلایی سرت بیاره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اها اینم بگم که به جز اون یه پسر دیگه هم تو دانشگاهمون ازم خوشش اومده هنوز چیزی نگفته ولی معلومه اح ...

شاید داره امتحان میکنه

در کل من اگر جای شما بودم چون بسیار آدم محتاطی هستم هرگز نمیدیدمش

اگه قصدش ازدواجه مثل بچه آدم بیاد خواستگاری تا آشنا بشید والا

شاید همون پسر دانشگاهیه هست🗿

خودمم احتمال دادم

ولی احتمالش زیاد نیس

چون این پسر دانشگاهمون خیلی وقت نیس که منو دیده

یا حداقل من اینطور فکر میکنم🙄

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من باشم با این رفتارش که هربار یه داستانی سر هم میکنه کلا جوابشو نمیدم دیگه، بلاک میکنم حضوری هم بیا ...

من اصلا خودش برام مهم نیست

اگه ازم اطلاعات نداشت که همون اول بلاکش میکردم 

ولی چون اطلاعات داره میخوام بدونم کیه و از کجا میشناسه منو

و اینکه اره منم حس خوبی بهش ندارم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نکنه  اشتباهی گرفته 😐😐 بعدم چجوری ب غریبه ها اعتماد میکنین  وقتی یارو چند تا داستان سر ...

چه بلایی😐

نه اشتباه نگرفته اطلاعاتش درسته

منم اعتماد نکردم

اگه بحث سر قرار رفتنه نمیخوام برم خونشون که😐

یه جا تو یه خیابون شلوغ قرار میذارم دوستامم میبرم اونور تر وایسن حواسشون باشه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من اصلا خودش برام مهم نیست اگه ازم اطلاعات نداشت که همون اول بلاکش میکردم  ولی چون اطلاعات دا ...

بنظرم کلا دیگه جوابشو نده

شاید کسی داره امتحانت میکنه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!