2777
2789
واای مثل من بدوم مشکل بچه اولم رو باردار شدم برای بچه دوم هم هیچ مشکلی نداریم ولی دو ساله نمیشه ...

استرس خیلی تاثیر داره من فعلا ۷ماهه اقدامم. من رفتم دکتر فعلا قرص داده . من روده تحریک پذیر دارم با استرس بیشتر میشه. یعنی کلا تو این مدت خیلی عذاب میکشم. دارم سعی میکنم استرسمو کم کنم

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
استرس خیلی تاثیر داره من فعلا ۷ماهه اقدامم. من رفتم دکتر فعلا قرص داده . من روده تحریک پذیر دارم با ...

استرس برای بارداری سم هست منم دارم سعی میکنم بزنم به بی خیالی 

من خوبم یهو چند روز مونده به پری چنان استرس میگیرم که حد نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امید خدا🤲ببخشید دکتر گفت شدید کسیه که با امپول پریودبشه ینی شما هم اینطوری هستین؟

من بیشتر وقتا ۳یا ۴ماه یبار پریود میشم. اوایل همش میرفتم دکتر بهم قرص میداد تا پریود میشدم. ولی الان که بیخیال میشم تا هروقت خودش میشه. 

من بیشتر وقتا ۳یا ۴ماه یبار پریود میشم. اوایل همش میرفتم دکتر بهم قرص میداد تا پریود میشدم. ولی الان ...

‌پیاده روی برین دوستم تنبلی داشت دخترش ۹سالش بود دیگه بچه نمیخاست دو سه ماهی یه بار پریود می‌شد رفت پیاده روی یهو دید همش حالت تهوع داره تست زد مثبت شد دو ماهه باردار بود

من بیشتر وقتا ۳یا ۴ماه یبار پریود میشم. اوایل همش میرفتم دکتر بهم قرص میداد تا پریود میشدم. ولی الان ...

حتی شدیدشم دیدم باردارشده ،خدا به جفتمون بده ایشالا🤲

ببخشید عزیزم مراقبه چیه.؟

ی جای ساکت و آرم میشینی یا دراز میکشی شب قبل خواب هم میتونی انجام بدی یا صبح قبل بلند شدن  از رخت خواب  میتونی آهنگ ملایم هم بزاری به مدت ۱۵ دقیقه با بینی  نفس عمیق میکشی چند ثانیه مکث میکنی آروم آروم نفس رو از دهان خارج میکنی .

من خدای استرس بودم ولم میکردی هر روز میرفتم سونو ببینم اون تو چ خبره 😄. اما با این روش انقد بیخیال شدم ک نگو . تازه اکسیژن رسانی بیشتر به اندام های بدن هم هست 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
حتی شدیدشم دیدم باردارشده ،خدا به جفتمون بده ایشالا🤲

الان داره بارون میباره از ته دلم دعا کردم انشالا ماه دیگه هردومون باردار باشیم. وانشالا خواسته های همه برآورده بشه

الان داره بارون میباره از ته دلم دعا کردم انشالا ماه دیگه هردومون باردار باشیم. وانشالا خواسته ...

ممنون عزیزم🥰شهر ما هم اومده منم الان دعاکردم همه ی منتظرهارو😍😍

تا چن روز میخورد؟ و اینکه بعد پریود یا تو ایام پریود یا بعدش؟؟بخورم

گفت کلا میخورده 

منم بهش گفتم دوساله اقدامم نشده برای منم درست کرد ۶تا قرص کمر و سه تا جوز هندی و نبات سفید قاطی کرد من از روز سوم سیکلم خوردم یکماه اقدام نداشتم اینماه قراره اقدام کنم ببینم خدا چی میخاد

فقط روزی یه قاشق چایی خوری بخورین و روز اول کم بخورین یه وقت حساسیت نداشته باشین 

من روز اول و دوم سرم درد گرفت و تا یکهفته تا میخوردم بی حد خوابم میگرفت که مجبور میشدم بخوابم 

گفت قرص کمر برای سقط خیلی خوبه

من خودم ذخیره م کم شده هر ماه سه روز پری بودم اینماه ۵روز