2777
2789
منم تنبلی دارم،کیت خوبه اسونه؟

اره بد نیست خوبه. فکر کنم معمولا دقیق نشون میده . ماه قبل با این که کیت مثبت شد ومنم اقدام داشتم باردار نشدم . حالا این ماه ببینیم خدا چی میخواد

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بد نیست خوبه. فکر کنم معمولا دقیق نشون میده . ماه قبل با این که کیت مثبت شد ومنم اقدام داشتم بار ...

باید چیزای دیگه هم برسی بشه ببینی مشکلات دیگه ای خودت و همسرت نداری مثلا رحمت گرمه وضعیت همسرت خوبه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
باید چیزای دیگه هم برسی بشه ببینی مشکلات دیگه ای خودت و همسرت نداری مثلا رحمت گرمه وضعیت همسرت خوبه& ...

نه عزیزم دکتر گفت فقط مشکلم تنبلی تخمدانه. یه بچه دارم که خداروشکر باوجود تنبلی یه بار اقدام باردار شدم. این دفعه استرسمم خیلی زیاده

نه عزیزم دکتر گفت فقط مشکلم تنبلی تخمدانه. یه بچه دارم که خداروشکر باوجود تنبلی یه بار اقدام باردار ...

تنبلی تخمدان مانع بارداری نمیشه اما کمی به تاخیر میندازه . خدا برات حفظ ش کنه 

اره بد نیست خوبه. فکر کنم معمولا دقیق نشون میده . ماه قبل با این که کیت مثبت شد ومنم اقدام داشتم بار ...

خوبه👌تنبلیت شدیده یا خفیف؟ من تا حالا اقدام نکردم چون هنوز همسرم ازمایشهاشو نداده

تنبلی تخمدان مانع بارداری نمیشه اما کمی به تاخیر میندازه . خدا برات حفظ ش کنه 

ممنون اره .چون من ۳ماه یبار یا حتی ۴ماه یبار پریود میشم شانس بارداری کمه.این ماه دارو داده تازه شروع کردم .

خوبه👌تنبلیت شدیده یا خفیف؟ من تا حالا اقدام نکردم چون هنوز همسرم ازمایشهاشو نداده

شدیده. انشالا شما هرچه سریعتر بار داری بشی.و خدا یه بچه سالم بهت بده

من ۱۳ پربودی سونو داشتم گفت فردا تخم گزاریته بعد من هر ماه خودم ک پاک میشم از ۸ پریودی شب درمیان اق ...

عزیزم شاید اسپرم همسرت ضعیف باشه؟اگه فکر میکنی از رحمت باشه هم این خوبه:مادر شوهرم میگه سقط داشته دوبار پشت سر هم مامانش ۴تا قرص کمر و دو تا جوزهندی رو  آسیاب کرد بهش داد صبح ها ناشتا با کمی کره تفت میداد میخورید دیگه سقط نکرد

واای مثل من بدوم مشکل بچه اولم رو باردار شدم برای بچه دوم هم هیچ مشکلی نداریم ولی دو ساله نمیشه استرسش داره میکشم

ممنون اره .چون من ۳ماه یبار یا حتی ۴ماه یبار پریود میشم شانس بارداری کمه.این ماه دارو داده تازه شروع ...

ان شالله ک خیره و به زودی نتیجه بگیری اگه استرس زیاد داری مراقبه انجام بده خیلی آرومت میکنه 

به امید خدا🤲ببخشید دکتر گفت شدید کسیه که با امپول پریودبشه ینی شما هم اینطوری هستین؟