بچه کوچیک هم دارم.از سر شب یا کتکشون میزنه یا تا میخوابونم بیدارشون میکنه دیونه شدم الانم دعواش کردم تا دعواش میکنم جیش میکنه علتش چیه .خییییلی شیطونه اصلا حرف گوش نمیده دیونه م کرده
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
فکر میکنم کمبود محبت داره شما هم بیشتر به کوچیکه توجه میکنید یه جور با جیش کردن و اینا توجه میخواد ازتون. بهش محبت کنید بغلش کنید و نوازشش کنید گناه داره شیطنتش هم با رفتار مهربون شما درست میشه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ببخشید عزیزم ولی بچه ای که از ۱۲ شب تا حالا بیدار ه ،مطمین ان سالم نیست. تا حالا برای درمانش اقدام ...
خوابش برعکسه روز میخوابه
سنی نداره چون توجه شما رفته برای بچه های کوچیک و حتما خیلی امر و نهی میکنی بهش ک کاری ب اونا نداشته باشه حسود و حساس شده خیلی کوچیکه مراقب احساساتش باشین اون خیلی بیشتر از بچه های کوچیک به توجه نیاز داره
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....