2777
2789
باید بریزیش تو سرمه دان استفاده ازش سخته یه کم چون پخش میشه بعد یه مدت

سرمه دان چیه دیگههه.واسه تقویت چشام گرفتم بلدنیستم استفاده کنم😥😥

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
سرمه دان چیه دیگههه.واسه تقویت چشام گرفتم بلدنیستم استفاده کنم😥😥

اینا سرمه دانن پودر و میریزی توش بعد اون دراز رو میکنی داخلش بعد میکشی به داخل چشمت

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا سرمه دانن پودر و میریزی توش بعد اون دراز رو میکنی داخلش بعد میکشی به داخل چشمت

چه جالب مرسی مهربونم .لطف کردید🙏🙏🙏

همه ارایشا یک طرف ولی اونی که تو پاساژ و اداره چنان آرایشی جیغی میکنه فقط موندم تووعروسی و تالار چطور آرایش میکنه؟؟ و دوم اینکه همیشه برام سواله چرا انقدر ارایش در بیرون از خونه بین خانمهای ایرانی زیاده اما خانمهای خارجی تو خیابون و بیرون از خونه خیلی کم ارایش دارن؟؟

هیچ کدوم:)

شخصیت ربطی به ظاهر نداره

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

بستگی داره به سلایق ، اما در کل از آرایش های غلیظ و زننده بدم میاد ، کلا یه مداد سرمه میکشم که ضررم نداشته باشه با یه رژ لب ملایم و مات ، کرم اصلا نمیزنم چون پوستمو خراب می‌کنه فقط یه ضد آفتاب بی رنگ 

من خودم بیشتر مواد بهداشتی مثل آبرسان، توتر، کرم دور چشم و ضد آفتاب و بالم لب استفاده میکنم اما آرایش یا خیلی کم یا اصلا چون هم وقتشو ندارم هم پوستم حساسه هم بنظرم نیاز نیست

.                                                                  
استفاده ازش سخته یکم ، بجاش مداد سرمه از طیبات سفارش بده استفاده ش خیلی راحته

مرسی  ازراهنماییت عزیزم حتمااا

ببین مثلاً آرایش طبیعی امسال خیلی ترند شده مثلاً درحد برطرف کردن عیبای صورت 

بنظرم اول پوست طبیعی آدم باید صاف باشه بقیشم یکم رژ گونه و تینت لب و ریمل آرایش در این حد خیلی ملیح و قشنگه

من دخترم کرم میزنم و برق لب و یکم سرمه و ابروهامم ک نگرفتم ولی با شونه مرتبشون میکنم مث لیفت میشه خیلی خوشگل میشم همه میگن😂 ولی اصلا خیلی مشخص نیست آرایش کردم مگه برق لبه یکم مشخص بشه

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔
عزیزم سرمه ک میزنی بعدازچن ساعت پخش نمیشه ؟دورچشم سیاهو بد دیده بشه

ن من میزنم ی جلدایی هستن برنزن خیلی خوشگلن اونا بخر ولی من خودم از اون جلدای پارچه ای قدیمیه با ی دونه چوب ماننده میزنم ماله مادربزرگم بوده😂

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔