بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه ارایشا یک طرف ولی اونی که تو پاساژ و اداره چنان آرایشی جیغی میکنه فقط موندم تووعروسی و تالار چطور آرایش میکنه؟؟ و دوم اینکه همیشه برام سواله چرا انقدر ارایش در بیرون از خونه بین خانمهای ایرانی زیاده اما خانمهای خارجی تو خیابون و بیرون از خونه خیلی کم ارایش دارن؟؟
بستگی داره به سلایق ، اما در کل از آرایش های غلیظ و زننده بدم میاد ، کلا یه مداد سرمه میکشم که ضررم نداشته باشه با یه رژ لب ملایم و مات ، کرم اصلا نمیزنم چون پوستمو خراب میکنه فقط یه ضد آفتاب بی رنگ
من خودم بیشتر مواد بهداشتی مثل آبرسان، توتر، کرم دور چشم و ضد آفتاب و بالم لب استفاده میکنم اما آرایش یا خیلی کم یا اصلا چون هم وقتشو ندارم هم پوستم حساسه هم بنظرم نیاز نیست
من دخترم کرم میزنم و برق لب و یکم سرمه و ابروهامم ک نگرفتم ولی با شونه مرتبشون میکنم مث لیفت میشه خیلی خوشگل میشم همه میگن😂 ولی اصلا خیلی مشخص نیست آرایش کردم مگه برق لبه یکم مشخص بشه