2777
2789

فرقی نمیکنه چون بازم هرجور باشیم خوشکلیایه خودمون رو داریم🥺💋🖇

و خدا چه دلبرونه میگه: +[و لا تُحزَنَ اِنّ الله مَعَنا❤️...] _غمگین نشو من کنارتم:)🗣] [خاطرات را حفظ کنیم تا محکوم به تکرار نشویم]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق آرایش کردنم 

البته آرایشم همیشه تر و تمیزه از آرایش شلخته خیلی بدم میاد 

من خودم چون همیشه به پوستم میرسم کرم خیلی خوب رو صورتم میشینه پودر فیکسم که بعدش میزنم عاالی میشه

چیزی نیست که بشه برای بقیه تعیین کرد فداتشم.

هرکی هرجور ک دوس داره.

من انتخاب خودم میکاپه،دوسش دارم حالم بهتر میشه باهاش،اما برای خودمم اجباری در کار نیست،خیلی مواقع وقت نداشتم یا حوصله نداشتم یه کرم هم نزدم و رفتم بیرون...

تمیز و مرتب بودن،بوی خوب و میکاپ حالمو خوب میکنه در کل  

چیزی نیست که بشه برای بقیه تعیین کرد فداتشم. هرکی هرجور ک دوس داره. من انتخاب خودم میکاپه،دوسش دار ...

عزیزممم اره بنظر منم هرکی هرجور دوس داره ارایش کنه 

من خودمم ارایشو دوس دارم اکثر وقتا ریمل و کرم

به نظرم برای اثبات اینکه با مردها فرق داری بهتره تو دانشگاه به خودت برسی باتوجه به اینکه مهمون خونوادگی کم شده چرا مهمونی رو تو کالج نیاریم بدون خاله زنک بازی دهاتی بازی یک رابطه تشکیل میشه یا ازدواج میشه یا نمیشه به شرطی که این وسط اساتید دهاتی سختگیر نباشند نه به ظاهرت گیر بدن نه به غیبت ها نه به مانتو یعنی هرکس هرچی گفته درست گفته کمونیسم وار اه اه دلقک های مسخره هیچ پوچ بابا این چه کاریه همش عیب ایراد از اونور هم سختگیری های پوچ حاضرم 3تومن اضافه بدم نمونه سوالات شب امتحانی داشته باشم بابا مغزم پاشید اینهمه میگن آخر خلاقیت های هیج پوچ میدن خلاقیت هایی که با مطالعات نمونه سوالات پیام نور و کنکور خودمون یاد می گیریم از دو سه نفر استاد خبره هم می پرسیم 

این وسط یه شوهر باحال گیرت بیاد یک کار ثابت داشته باشند هرچه قدر حقوقش کم فقظ بتونید زندگیتون بسازید برای لذت بردن از زندگی من خودم برای رابطه عاطفی 300هزار تومن گذاشتم امیدوارم اونم همین قدر بذاره و حس میکنن کالج باز تینیج ظاهر ها بیشتر دوام میارن تا ایناییکه مجلسی لباس می پوشند خیلی دیوانه زده به سرش فقظ آرایش کن به خودت برس تا با مردها متفاوت شی مردها هم اصلاح کرده باشند بهتره ،هرچند از این مدل موی مصری مردونه خوشم میاد. هنری به نظر می رسه