2777
2789
عنوان

جوش روی باسن

1138 بازدید | 22 پست

امروز شیو کردم بعد الان متوجه شدم رو باسنم یه جوش هست زیر پوستی که دست میزنم سفته یکم ور رفتم باهاش ازش آب اومد بیرون و یکم خون اومد میترسم کیست کویی باشه چجوری بفهمم جوش هست یا کیست مویی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مراجعه ب دکتر 

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

کیست مویی چی هست؟😐

چجوریه چه خطری داره؟

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
کیست مویی هست ژیلت نزنید 

کیست مویی باشه چی میشه ژیلت بزنیم؟جوش دارم رو باسنم.ولی خب ژیلت نمیزنم اونجارو.چون موی زائد نداره.فقط بعضی وقتا می کنم

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  
نه بابا کیست مویی چیه این جوشه چرکیه منم همش دارم ولی ژیلت نمیزنم من و اینطور میشم

من دکتر رفتم اینشکلیکه استارتر توضیح داد کیست موییه بعضیا این شکلین باید خیلس رسیدگی کنن ژیلت که اصلا نباید استفاده بشه

من دکتر رفتم اینشکلیکه استارتر توضیح داد کیست موییه بعضیا این شکلین باید خیلس رسیدگی کنن ژیلت که اصل ...

منم رفتم ولی نگفت مویی آخه کیست مویی نیاز ب جراحی داره استار هم گفت یعنی کیست موییه مستقیم نگفت هست 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
کیست مویی باشه چی میشه ژیلت بزنیم؟جوش دارم رو باسنم.ولی خب ژیلت نمیزنم اونجارو.چون موی زائد نداره.فق ...

بیشتر میشه دیگه از این مدل جوش ها

فولیکول مو بزرگه و باعث اون جوشا میشه حتی اگه مو نداشته باشی باید مثلا از صابون های ضد جوش عصاره چای تو حمام استفاده کنی و.... تا کمتر بشه 

بیشتر میشه دیگه از این مدل جوش ها فولیکول مو بزرگه و باعث اون جوشا میشه حتی اگه مو نداشته باشی باید ...

مطمئن نیستم کیست مویی باشه الان باهاش ور رفتم چرک ازش اومد بیرون کوچیک تر شد ولی حالت تاول گرفت 

بیشتر میشه دیگه از این مدل جوش ها فولیکول مو بزرگه و باعث اون جوشا میشه حتی اگه مو نداشته باشی باید ...

یه جوش گنده هم پشت کتفم دارم.اصلا نه کنده میشه نه خالی میشه.چندین ساله اونجاس.نکنه اونم مویی باشه.؟خودم که نمیتونم ببینم شکلش چطوریه.دست میزنم یه جوش بزرگه کنده هم نمیشه به هیچ وجهه

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد