2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم بدونم میل جنسی تون کاهش پیدا کرده؟ من تازه شروع کردم میگن خیلی بده درسته؟

اولا چرا براتون تجویز کردن ؟ من انقدر پشیمونم خوردم . 

فقط باعث شد همش بخوابم و حالم از روزم بهم میخورد . باعث یبوست هم شد و نهایتا زخم مقعد گرفتم ک الان دارم درمان میکنم . ولی اره یکی از عوارضش همینیه ک گفتی ولی ن اونقدر ک میگنم بد نیست ولی اگر برا افسردگی و خشم و این چیزا نوشته دکتر برات بهش بگو من دارو نمیخوام میخوان روحی درنانی بشم نه دارو درمانی الان منو ببین تا از ادمای منفی دور نشدم و محیطمو اروم نکردم  بهتر نشدم قرص ب تنهایی نمیتونه خیلی  کاری کنه فقط زمان میخره برات  نهایتش نیخوری یه سال خوبی بعد باز بقیه اذیتت میکنن باز حالت بد میشه ولی قبل از هر کاری با پزشکت مشورت کن 

منم برای پرخاشگریم دکتر تجویز کرد میگن عوارض های خیلی بدی داره

نخور . من خیلی اذیت میشدم خب ؟  پدرم خصوصا چون خیلی زن ستیز و سنتی بود جامعه ایرانم ک حالمو بهم میزد . چند ماه پیش خودمو نامزدم اومدیم جدا زندگی میکنیم و خیلی بهترم قرصارم سرخود قطع کردم هیچ اتفاقیم نیفتاد . عوارضشم بخوام بهت بگم یبوست . ریزش مو . افزایش شدید یا کاهش اشتها . و خواب زیاد ک افتضاح اذیتم میکرد اصلا نمیرسیدم کارای روزانمو انجام بدم . لطفا بجای این دارو مارو ها شرایط محیطتتو درست کن و به دکتر بگو بهتر کمکت کنه و اصولی تر نه با دارو