2777
2789
عنوان

عشقم و داداشش

103 بازدید | 4 پست

بچه ها پارسال با یه پسری از تو روستامون خیلی خوشم میومد و یه روز تصمیم گرفتم تو اینستا دنبالش کنم بشکنه دستم داداششم دنبال کردم که ضایع نشه بعد یه کاری کردم که منو بشناسه و بلخره گفت که از من خوشش میاد یعنی من اصن نگفتم که ازش خوشم میاد و این حرفا 

بعد داداشش هم یه شب اومد باهام راجب عشقش و اینا حرف زد همینجور یهویی بعدش یه لینک یه گروهیو دادم بهش مال روانشناسی اینا بود ولی خب رفته بود پیوی منو پیدا کرده بود نشون خانوادش از جمله داداشش داده بود گفته بود من از این خوشم میاد همروستاییمونه از تو گروه پیداش کردم داداشش فک کرد من با اونم

بعدش من رفتم به پسره گفتم بابا من با داداشت نبودم من اصن از تو خوشم اومده ولی بهت نگفتم بعدش گفت نه با هرکی میخوای حرف بزن وایه خودت

بعد برده بود چتای منو نشون داداش کوچیکه داده بود گفته بود دختری ک تو میخوایش به من پیشنهاد داده 

منم از لجش با داداش کوچیکش یه ماه دوست شدم 

ولی دیروز دوباره با بزرگه همو فالو کردیم و امشب اومد احوال پرسی و یه سوال بی ربطی پرسید و رفت به نظرتون چرا؟🤔 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید