2777
2789
عنوان

همین الان یهویی

282 بازدید | 9 پست

همین الان یهویی هوس خورشت قیمه با ماست کردم

البته هوس همه غذا ها ولی این بیشتر

واااای چرا انقدر هوس غذاهای مختلف کردم نصف شبی خخخ

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
من دلم پولکی خواست☹️

من هر چی غذا از اول تا اخر عمرم خوردم امشب اومده جلو چشمم

گشنمه صبحم باید زود بیدار شم خوابم نمیبره

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من هر چی غذا از اول تا اخر عمرم خوردم امشب اومده جلو چشمم گشنمه صبحم باید زود بیدار شم خوابم نمیبره

ای جانم عزیز دلم 😂❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

من دلم ترامیسومیخوااااااد

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
من برم لپه بذارم پخته شه

من خونه م نیستم فردا که درست کنم 

از اونورم دیر برمیگردم گفتم ماکارانی درست کنم راحتتره حداقل 

من حاضرم قیافم بشه مث ماکارونی ولی ماهی یه باربیشتر قیمه نبینم

من فقط قیمه های خودمو مامانمو دوست دارم 

بعضی وقتام مال نذر اگ خوب باشه 

امشبم یهویی هوس کردم