2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 14 پست

چقدر استرس شدیدی دارمممم 🥺هفته پیش بتا دادم مثبت بود بارداریم ،شنبه سونو دادم چیزی مشخص نشد از بارداریم ... حالا فردا صبح اول وقت نوبت سونو واژینال دارم ،دعا کنید برام 

خدا کنه همه چی تشکیل شده باشه 

زود واسه سونو نرو میگن واسه جنین خوب نیس دکترم ب من گفت ۸ هفته برم واسه سونو 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود واسه سونو نرو میگن واسه جنین خوب نیس دکترم ب من گفت ۸ هفته برم واسه سونو

اخه هرچی سرچ میکنم میزنه خارج از رحمی ...برم تا از این حس خلاص بشم ... واقعا استرس تموم وجودمو گرفته 

میترسم خارج از رحم باشه میگن هرچی زودتر باید بفهمیم خدایی نکرده فشار به رحم نیاره ..🥺😭

من زود رفتم هنوز قلبش تشکیل نشده بود خیلی استرس کشیدم تا تشکیل شه.ان شاالله برای شما همه چیز نرمال باشه

یا جواد الائمه ادرکنی
سونو واژینال نده اصلا.بجاش صبر کن هفت هفته هست هفته برو شکمی صدا قلبشم می‌شنوی از ما گفتن

حرفات درسته خودم نارضایتی شدیدی ب واژینال دارم ...

میترسم خارج از رحم باشه جنین رشد کرده باشه صدمه جبران نا پذیری ب رحمم وارد کنه دیگه نتونم ...🥺😭

من زود رفتم هنوز قلبش تشکیل نشده بود خیلی استرس کشیدم تا تشکیل شه.ان شاالله برای شما همه چیز نرمال ب ...

خداروشکر ک تشکیل شده ، خیلی سخته امیدوارم بفهمی ک چه استرس سختی ب همراهه😭😭

اخه هرچی سرچ میکنم میزنه خارج از رحمی ...برم تا از این حس خلاص بشم ... واقعا استرس تموم وجودمو گرفته ...

خودتو بیخیال بگیر عزیزم هرچی قسمتت باشه همون باشه البته منم دو هفته دیگه سونو دارم واسه تشکیل قلب استرس تمام جونمو گرفته دعام کن منم دعات میکنم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.