2789
عنوان

خوابشو دیدم 😢

219 بازدید | 8 پست

سلام من حدود یه سال و خرده ای با یکی تو اینستا و تل حرف میزدم خیلییی زیاد دوسش دارم و واقعا حس عمیقی بهش دارم(البته از اشناها و فامیل دورمونه )

خودشم میدونه من خیلی دوسش دارم ولی سر یه جریانی گفتم دیگه بهت پیام نمیدم و الان نزدیک دو ماهه که بهش پیام ندادم و اونم نداده خیلی دل تنگش شدم ولی مقاومت میکنم که اصلا بهش پیام ندم ولی همین الان واقعا دوسش دارم 

دیشب خوابشو دیدم که تو خواب دیدم پیام داده که دوستت دارم و کلی حرفای قشنگ زدیم ..

یسری مسائلی هست که در مورد کار و شرایط مالیشه که نمیتونم بیان کنم خودش میگفت اگه شرایط ازدواجو داشتم همین امروز میومدم خواستگاریت ولی هم از لحاظ خانواده و شرایط مالی خانواده ضعییف ن و البته خودشم کار میکنه ولی بازم میگه نمیشه از پس زندگی براومد 

به نظرتون خوابم چه تعبیری میتونه داشته باشه؟؟

و اینکه خیلییی دلم میخواد پیام بدم بهش یا اون پیام بده بهم خیلییی دلم براش تنگ شده چیکار کنم .به یهه بهونه ای پیام بدم یا ضایعس پیام بدم ؟؟ چیکار کنم ؟

یچی بگم حضوری دیدین همو؟؟؟ حتما همو ببینین حضوری مجازی عاشق نشینن یوقت بعد ببنین طرف خوب نیس

اره دیدیم تو یه عروسی دیدمش میگم فامیل هستیم با هم البته فامیل خیلی دور

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهش بگو روایت داریم از پیامبر اگه کسی بخاطر فقر ازدواج نکنه به خدا گمان بد برده...حالا که کار داره بگو خدا گفته من تضمین کردم روزی خونوادتو....روایتم داریم زنا همراه مال میان....واقعا مشکل اقتصادی نیست اعتقادیه ...

بهش بگو روایت داریم از پیامبر اگه کسی بخاطر فقر ازدواج نکنه به خدا گمان بد برده...حالا که کار داره ب ...

خودشون ادمای اعتقادی هستن ولی خب شرایط سخت شده باید قبول کرد من درک میکنم ولی پر توقع هم نیستم اصلا 

خودش میگفت اگه شرایط ازدواجو داشتم همین فردا میومدم خواستگاریت 

یا میگفت هفته ای حداقل ۲ الی ۳ بار خوابتو میبینم 

منم که خوابشو میبینم خیلییی هم دوسش دارم ولی نمیدونم چیکار کنم برم سراغش یا بمونم اون بیاد ؟؟