2789
عنوان

کولر گازی

201 بازدید | 12 پست
سلام ما میخوایم کولر گازی بخریم اما توی برندش موندیم... سامسونگ یا الجی؟ کم مصرف(اینورتر) یا معمولی؟ دوستان اگه تجربه استفاده دارین میشه راهنمایی کنین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم از من میشنوی بدون گارانت بخر نصف باهات در میاد اصلا هم خرابی ندارن داداشم با گارانتی خرید ال جی اِی ی ی بدک نیست خواهر شوهرم سامسونگ داره راضیه خودم وست پوینت و اجنرال دارم خیلی راضیم
تصور کنید اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می‌شد. (ناپلئون بناپارت)
من بدون گارانتی خریدم 2 تا از کولرام رو از اهواز و یکی از هندیجان هندیجان باز ارزون تر بود و همه مارکی هم دارن هرچی هم سفارش بدی میارن
تصور کنید اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می‌شد. (ناپلئون بناپارت)
ما 5 شنبه میریم هندیجان اگه خواستی شماره هاشون رو واست میگیرم شماره از چند تا مغازه
عزیزم توی اینترنت هم سرچ کنی شماره هاشون شاید باشه توی بازار کاوه اهواز هم اکثر مغازه ها بی گارانتی دارن که تو نت هست شماره ها میتونی سفارش بدی به هر حال هزینه خیلی کم میشه مثلا من با دلار گرون کولر اتاق پسرم رو پارسال خریدم 900 تومن 12 هزار هست کولرش (اسپیلت)