2777
2789

سلام شبتون بخیر. 

سوال اسی سوال منم هست 🥺🤗ممنون میشم راهنمایی کنید دوستانی ک انجام دادن سپاس🌹

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙

استغفار خیلی خوبه از گناه دورت میکنه 

من خیلی ارامش میگیرم از این ذکر انگار خدابیشتر کمکم میکنه بهش نزدیک شم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شبتون بخیر.  سوال اسی سوال منم هست 🥺🤗ممنون میشم راهنمایی کنید دوستانی ک انجام دادن سپاس ...

سلام عزیزم شب شما هم به خیر 

البته من خودم تاثیرشو دیدم از آرامش تا رزق و روزی دوست دارم بدونم برای بقیه چه تاثیری داشته 

دوست دارم عادت کنم مدام این ذکرو بگم

استغفار خیلی خوبه از گناه دورت میکنه  من خیلی ارامش میگیرم از این ذکر انگار خدابیشتر کمکم میکن ...

یجور ذکر استغفار هست که میگن روزی چهارصد بار باید بگی تا دو ماه شما انجام دادی؟

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙
سلام عزیزم شب شما هم به خیر  البته من خودم تاثیرشو دیدم از آرامش تا رزق و روزی دوست دارم بدونم ...

ممنونم گلم 

خیلی هم عالی عزیزم حاجت روا باشی همیشه 😍🤗

همون ذکر که روزی چهارصد بار باید بگیم ؟ 

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

اینه ؟

ممنونم گلم  خیلی هم عالی عزیزم حاجت روا باشی همیشه 😍🤗 همون ذکر که روزی چهارصد بار باید بگیم ...

از اون ختم هم پارسال نتیجه گرفتم

ولی الان ذکر استغفار ساده رو دارم میگم انگار یه جور پاکسازی روحه

نه عزیزم من چله برداشتم 

روزی ۷۰ بار 

بعد تمام شدنش روزی ۱۰۰یا۲۰۰ بار همینجوری میخوندم هر چقدر درتوانم بود

مخصوصا وقتایی که پیش کسی میشستمو اون داشت غیبت میکرد منم روم نمیشد چیزی بگم همش ذکر میگفتم وچقدر دلم اروم میگرفت درکل این ذکر وذکر یامهدی ادرکنی روخیلی قبول دارم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
هر روز میخونید؟ فقط تاثیر مالی داره یا هر حاجتی میشه نیت کرد

چند ساله که دایم هر شب میخونم. رزق و روزیمون خیلی برکت داره. همه تعجب میکنن که چجور با این درامد کم همه چی خرید میکنین‌ درضمن وسایل خونمون هم الهی شکر اصلا خراب نمیشه که بخایم هزینه کنیم

من فقط میگفتم استغفراالله ربی واتوب الیه

هر روز میخونید؟ فقط تاثیر مالی داره یا هر حاجتی میشه نیت کرد

سوره واقعه یه سید میگفتن توی مراسم چهل شب پشت سر هم بخونی برای گشایش بخت عالیه 

بعد یجور دیگه هم گفتن اول ماه قمری روز دوشنبه چهارده روز مثلا روز اول یکبار روز دوم دوبار به ترتیب تا چهارده روز که روز آخر میشه چهارده بار برای رزق و روزی هست و حرف نداره 

ولی من از نادعلی کبیر حاجت گرفتم خیلی برام خوب هست