2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 31 پست
شوهرم اوایل که خیلی محبت میکرد حتی من اندازه چشام بهش اعتمادداشتم  الانم از ی لحاظایی بدنیست ا ...

ن نمیشه ولی یه جا میخوره زمین 

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم  
گفتم اصلا درک نمیکنه علنا گفتم احتیاج ب محبت دارم 

ای بابا مرده نفهمو جون ب جونش کنی نفهمه چی بگم اخه

اونم تو این دوره حساس 

قوی باش تا چند ماه دیگ ی بچه تو بغلته ک محبتش می ارزع ب کل دنیا باور کن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا مرده نفهمو جون ب جونش کنی نفهمه چی بگم اخه اونم تو این دوره حساس  قوی باش تا چند ماه ...

ولی منم مث ی بچه ی کوچیکم ک حس تنهایی داره 

حداقل محبت کوچیک 

عزیزدلمی ممنون ازمحبتت صبح مرخص شدم مدام بستری ام زیره سرم و امپول  همه توبیمارستان همراه داش ...

هعیییییییییییییی خواهر

من سزارین کرده بودم از درد میمردم، یه بار از من نپرسید حالت چطوره زنده می مونی یا می میری

البته خب بچه ما بعد تولد رفت NICU, نگران اون بود درکش می کنم ولی به دلم موند خب... 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
چقد ازبی محبتی اذیت میشیم

ما مدتها برای داشتن همدیگه جنگیدیم

چقد سختی تحمل کردیم 

اما بعد از اون کارش و بعضی کم محبتیای دیگش از خودم می پرسم آیا ارزششو داشت اصلا؟ 

هیچ مردی ارزششونداره براش حتی یک درصد سخای ب خودت بدی

میدونی ،مردا لحظه ای که مطمئن میشن دیگه برای همیشه هستی و جایی نمیری، تغییر میکنن. انگار دیگه عشقشون تموم میشه همون لحظه. واقعاً مردا فقط قدر کسیو میدونن که بهش نرسن هیچوقت 

هرچی سردترخواستنی تر

من میدونم خیانت کار کثیفیه ولی الان با تمام وجودم میفهمم چی میشه که یه زن به جایی میرسه که پناه ببره به خیانت. مردا اصلن حالیشون نیست با این قیافه گرفتن چه جوری روح و روان یه زن که شاید هنوزم عاشقشون هست رو خراب میکنن

بخدا واقعیت چیزی غیر از این نیست. آدم باید سرد و بی اعتنا باشه تا عزیز باشه. حیف که من خنگ هنوزم اند ...

اشتباه میکنی 

هرچی بیشترتوجه کنی بیشتردورمیشن توجه نکنی میان سمتت