2777
2789

من نفرینام زود میگیره ولی دعاهام مثل نفرینام نیست حسذمیکنم این نشون میده خدا میخوااد سریع انتقام بگیره  اینجا برام که اونجا دیگ یقشونو نگیرهربرام ؟ یعنی دوسم نداره؟ خیلی گناهکارم یکی دوتا هم نیست بتونم بگم حسذمیکنم از اون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميشه منو نفرين كني بچه دار بشم 

شايد گرفت!!!😭

خسته ام خسته

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

قلبتو صاف کن

نفرین نکن دیگه عزیزم

کینه رو از دلت پاک کن که به آرامش برسی🤍

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سخته ولی نفرین نکن عزیزم . هر کسی تو این دنیا اومده تا یه درسی(یکی فقر . یکی بیماری . یکی وابستگی و ...) رو پاس کنه. هر کسی ما رو اذیت می‌کنه معلم ما هست و اومده درسی ب ما بده.همه رو ببخش و دلت آروم کن خواهری 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷

نفریناتم بگیره تو اون دنیا باید بابت حق الناسی که بهت بدهکارن جواب پس بدن 

پس ربطی نداره 

طبق روایات یا احادیث دعای سه گروه زود همین دنیا میگیره 

که یکیش دعای مظلوم علیه ظالم هست(یعنی همون نفرین مظلوم)

البته نفرین حق 

ناحق به خودت برمیگرده 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
منظورت دعاست،نفرین بد کسی رو خاستنه

ميدونم عزيزم 

چون گفت نفرينام بگير هستن 

گفتم دعاي كسي كه برام نگرفت شايد نفرين برام بگيره💔

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙