سلام.. دلم گرفته نمیدونم حق با منه یا ن ...من فارس و نامزدم ترک، خداروشکر ازش راضیم اما حس میکنم پشت من نیست ، خواهرش چند سال از من کوچیکتره من از اولش خواستم باهاش صمیمی شم اما اون ار محبت من سواستفاده کرد و باهام بی دلیل قهره . ما هم وقتی میریم مهمونی غریبم و انتظار دارم خواهر شوهرم باهام صحبت کنه اما تنها میشینم ی گوشه و باهام قهر میکنه به نامزدم گفتم دیگه خونتون نمیام خواهرت بم بی حرمتی میکنه کلی دادو بیداد کرد که مشکل خودته بمن ربطی نداره منم ناراحت شدم دوروزه باهم صحبت نمیکنیم . من غریبم ن زبونشونو میفهمم و ن توی مهمونیا باهام صحبت میکنن شما جای من بودیت چیکار میکردید؟ انتظار دارم نامزدم ب خواهرش بگه ک چرا بی دلیل با من قهر میکنه امت خب متاسفانه اصلا اینجوری نیس .. ناراحتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای یادمه یه خانومی تاپیک زده بودن همسرشون ترک بود وایشون فارس شوهرش بعد ازدواج اذیتش میکرد میگفت حتما باید ترکی حرف بزنی بنده خدا ناراحت شده بودم براش
خوب یکی با یکی اوکی نیست زور نیست اما تفاوت زبانی و فرهنگی سخته مخصوصا ازدواج با پسر ترک میگن ...
دقیقا منم خیلیا رو دیدم با پسر ترک ازدواج کردن و جدا شدن
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎