2777
2789
عنوان

در جواب تو هنوز تو چصی چی بگم؟؟

341 بازدید | 20 پست

تو گروه دیروز داشتم با پسرا چت میکردم 

خودشون تگم کردن و سر صحبت وا کردن 

قضیه ی کاملش تو تاپیک قبلیم هس .... بعد صحبت نمیدونم از چی شد ک بحث سر لوازم ارایش و اینا شد  خلاصه  میگن چون ت ماسک میزنی پس زشتی !!! و ماسک رو صورتت کجه پس بینیتم کجه !!! یک دفعه هم بدون ماسک ندیدن منو 

آقا خیلی بهم برخورد اصلا 

بعدش چیزی ک جالبه اینه ک خیلیم نخ میدنا جوری ک دخترای کلاس میگن پسرا رو ت کراشن 

بعد حالا از قیافم اینطوری میگن.... دوستام میگن خواستن ترغیبت کنن ماسکتو برداری بدون ماسک ببیننت 

بعد دوباره تو گروه گفتن ک هر حرفی تو این گروه زده میشه جنبه ی شوخی داره و لطفا ب دل نگیرین به قول دوستام بنده خدا صد بار گفت شوخیه و بهم گفتن از چص دربیا 

حالا بعد ی روز دوباره منو تگ کردن میگن هنوز ت تو چصی؟؟ 

آقا هدفشون چیه اینا ؟؟؟ من الان چی بگم در جوابشون؟؟ خواهش میکنم تاپیک قبلم اگ خواستید بخونید کوتاهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو سلام گوزا

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 
جررر😂😂

والا🤣🤣🤣

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

بیا بیرون از گروه شون و سر سنگین باش

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷

دوتا موضوع وجود داره ..

یکی اینکه می‌خوان شمارو تحریک کنن ماسکت رو برداری ..

دوم اینکه کلا دارن سربه سرت می‌زارن چون نقطه ضعف دادی دستشون ..

درکل جفتشم خیره به دل نگیر ..چون اگه باهات حال نمی‌کردم اصن  نمی‌بردنت توگروه ..