2777
2789
عنوان

دوست شوهرم میاد باهام صحبت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستای خوب و مهربون و دلسوزم 

خیلی عذر میخوام که نگرانتون گذاشتم 🙏

دوستش اومد و چیزای گفت که ازش وحشت داشتم 

گفت تو اداره مشکوک شدن به اینکه شوهرم مواد مصرف میکنه ، چون ظاهر و قیافه و حرکات و صحبت و طرز رفتارش غیرعادیه .....امروز رئیس صداش کرده و گفته مواد مصرف میکنی ، شوهرم گفته خیر، من اصلا مواد از نزدیک ندیدم ، ولی اسکیزوفرنیه حاد دارم!!! خودش کار خودشو خراب کرده ! قراره بفرستنش آزمایش اعتیاد و همینطور یه روانپزشک برای آزمایش و تشخیص

دیگه براش هیچی مهم نیست ! حس کردم عمدا بیماریشو درست گفته تا بیرونش کنن و راحت شه! 

دیگه حتی فکر بچه و آینده نیست 

دوستش رئیس یه قسمته مهمه و سِمَت بالایی داره 

خیلی دلسوزانه و خالصانه سعیش اینه کمک کنه 

منتهی شوهرم باید بخواد، اونم حالش خوب نیست که ، اصلا نمیفهمه 

نمیدونم چه بلایی قراره سره زندگیم بیاد ، خیلی نگرانم 

فقط خدا کنه بیرونش نکنن

سلام دوستای خوب و مهربون و دلسوزم  خیلی عذر میخوام که نگرانتون گذاشتم 🙏 دوستش اومد و چیزای گ ...

ببین در صورت خارج کردنش از کار ممکنه از کار افتادگی تعلق بگیره؟با توجه به حقوق بالاش فک نمیکنم از کار افتادگیش کم باشه مبلغش؟اطلاعی نداری از این؟

زردیس جان اگر دیدی کار داره به جای باریک میشه با همین دوست شوهرت صحبت کن ی مرخصی ۳ ماهه یا ۶ ماهه هرکدوم که مقدور بود به شوهرت بدن تو این تایم شما فرصت داری تمام مدارک پزشکی و ببری ی دکتر حاذق همون تهران و شرایط و توضیح بدی ممکنه تصمیم به بستری بگیرن و شوک درمانی اگر دکتر تشخیص بده و مطمئن باش بعد از یک دوره بستری حالش خیلی بهتر میشه

اینکار و که دارم میگم حتمآ بکن یک راهی پیدا کن صحبت کن مرخصی بدن مطمئن باش بعد از یک دوره بستری حالش خیلی بهتر میشه ما مورد داشتیم پسر خانواده اسکیزو بود کارهای وحشتناکی میکرد ک اصلا نمیشه گفت خانوادش در عذاب مطلق بودن ازش بعد دو ماه بستری یک ادم دیگه شد 

سلام قربونت برم ، نوشتم این پایین براتون  توکل به خود خدا

سلام عزیزم ایشالله که هرچی به خیر و صلاحته سرراهت قرارربگیره بسپر بخدا بقیشو 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜