سلام ی سوال دارم بچه ها شوهرم گوشیش رمز داره خونه میاد همش سرش تو گوشیه من قبلا متوجه شدم عکس و فیلم بدمیببنه البته برام مهم نیست فقط بهم خیانت نکنه بنظرتون کنترولش کنم یا بی خیال باشم قبلا یبار سابقه پیام دادن به دختر رو داشته البته دختره بهش پانداده بود بماند که بلدم نیس دلش میخاد ولی اسکله الان بنظرتون گوشیشو چک کنم هرروزکاردرستیه رمزشوپیدا کنم چکارکنم؟
باید با خودت بگی اگه چیزی دیدم میخوام چکار کنم. میتونی با شک زندگی کنی یا میخوایی جدا شدی؟ اگه نمیتونی کلا سرک نکش و سعی کن با سیاست بکشونیش سمت خودت. یه سری مردا مریضن میدونن خانمه حساسه میخوان اذیتش کنن وگرنه خیانتی هم در کار نیست
از گوشیش عکس شماره انداختم بعد رفتم گالری عکس نشون بدم دیدش به روش نیاورد💔
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده