2777
2789
عنوان

کمککک زایمان

158 بازدید | 13 پست

خانما من ۳۹هفته شدم سر بچه هنوز نیومده تو لگن... خواهش میکنم کسی راهکاری بلده بهم بگه چیکار کنم زودتر بیاد پایین و دهانه رحمم باز بشه

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوطرفه پاشنه پا رو ماساژ بده بازم دقیقش رو از یک ماما بپرس تو کلاس های بارداری میگن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
هنوز دو هفته وقت داری میچرخه

ن دیگ من هفته 36 جنینم بریچ بود دکترم نامه سزارین داد بهم. گفت دیگ نمیچرخه ولی ظاهرا بچه اسی چرخیده ولی فقط سرش.تو لگن فیکس نشده

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

الان خونه ای یابیمارستان؟سرخودکاری نکن فوقش سزارین میشی فقط مرتب سونوگرافی برو

من به حرفه یکی تواینجاگوش کردم تو۳۸هفته خاکشیر واب هویج هی خوردم توغذامم زعفرون میریختم بچه پی پی کرده بودخدارحم کردرفتم سونوزودفهمیدم وگرنه خدایی نکرده بچه خفه میشد..

۳۹هفته صبرکردی یه هفته هم روش نذارسختی وتلاشه این همه مدت باندونم کاری هدربره

سفالیکه

خب پس هنوز تا زایمان وقت داری

‌پیاده روی کن نزدیکی کن فعالیتت رو زیاد کن کلا استرس نداشته باش سعی کن از هفته های اخر لذت ببری چون دلت برا وقتایی که تو شکمت بود تنگ میشه در ضمن زایمان راحت و سالمی داشته باشی عزیزم 

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
ن دیگ من هفته 36 جنینم بریچ بود دکترم نامه سزارین داد بهم. گفت دیگ نمیچرخه ولی ظاهرا بچه اسی چرخیده ...

اره بازم تا چهل هفته ممکنه بیاد تو لگن اگه نیاد سزارین میشه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

دوستان درست میگن ازپله هاهی بروبالاهی بیاپایین ولی نه انقدرکه خسته شی..

بعدم اینکه شکمت رو به جهت عقربه های ساعت بایه روغن مثل زیتون یابادوم ماساژبده 

عود دود کن بگیروسط پاهات بوش به رحمت بخوره عطروادکلن نزن عطروادکلن بوبکشی بچه میادبالا