2777
2789

دست و پاهام خیلی سرده

تا ۲ مدرسه بودم..فکر کردم شاید فشارم پایینه لباسمد هنوز در نیاورده بودم رفتم ی قاشق عسل خوردم

بعدش ابمیوه

زیر پتو ام ولی هنوز دست و پاهام سرده..اکثرا دست و پام یخه یهو گرم میشه فقط تا ۳ ۲ ساعت بعدش دوباره سرد میشه

قرص اهن هم میخورم

عزیزم یه لیوان چایی و عسل و دارچین درست کن بخور لباساتم در بیار و لباس گرم بپوش و یه چیزی بخور و بخواب کاش پیشت بودم خودم بهت میرسیدم 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه لیوان چایی و عسل و دارچین درست کن بخور لباساتم در بیار و لباس گرم بپوش و یه چیزی بخور و بخو ...

وای مرسی عزیزدلم نمیدونم چرا بغض‌کردم از جمله اخرت

عسل یکمی داشتیم اندازه یه قاشق خوردم و تمام شده

الان میوه خوردم

من خیلی وسواس فکری دارم درمورد بیماری ها دارم دیوونه میشم الان که ۱۷ سالمه دو سال عمرم بدون هیچ شادی هدر رفت

وقتی ی دست درد میگیرم میگم قلبمه

پام سرد شه میگم فشارم پایینه

از کاه کوه میسازم 

از دست خودم خسته شدم 

دلم برای مادرم میسوزه که دخترش منم

وای مرسی عزیزدلم نمیدونم چرا بغض‌کردم از جمله اخرت عسل یکمی داشتیم اندازه یه قاشق خوردم و تمام شده ...

عزیزدلم من 29 سالمه و ترو مثل خواهر کوچیکترم میدونم این حسارو از خودت دور کن منفی بافی نکن همه اینایی که گفتی واسه همه پیش میاد گلم حتما کتاب چهار اثر فلورانس و بگیر و بخون د به خدا توکل کن و شاد و پر انرژی باش و ایمان داشته باش همه چیز دست خداست و خودتو سلامتی و خانوادتو بسپار دستش و خودت اسوده و راحت و شاد ادامه بده 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹