2777
2789

خواهر من از ازدواج قبلیش ی پسر داره ک کلاس دومه و پیش شوهر سابقشه و تا حالا فقط از دور دیدتش و جویای حالش بوده 

حالا امسال رفت مدرسش ک باهمکاری مدیر و معلمش (خانواده شوهر سابقش روستان وپسر و دختر باهم مختلط ن تو مدرسه و مدیر و معلم پسرش خانمن) بتونه ب پسرش نزدیک شه و ببینتش و... 

و فکر میکرد پسرش نمیدونه مادر نداره ولی معلمش گفت پسرت ب من گفته من مادر ندارم تو مادرم میشی و... 

حالا خواهرم میخواد چند روز دیگه برای دومین بار بره مدرسه و با مدیر و... صحبت کنه چ توصیه ای براش دارین لطفا خواهرانه راهنمایی ش کنید

مثلا 

دست خالی بره مدرسه یا چیزی ببره؟! اگر ببره چی ببره!؟؟؟؟؟ 

اگه پسرشو از نزدیک دید چی بش بگه

ب مدیر و معلم چی بگه ک بیشتر باش همکاری کنن

و... 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان حتما کادو بگیره ببره

کادو برای پسرش!؟ 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹
بگید این کار رو نکنه اگر ارامش بچه براش مهم  روح روان اون طفل معصوم رو بهم نریزه

چرا اونوقت 

بله بله

عزیزم فعلا نمیشه چون قطعا باباش میفهمه اینجوری 

بنظرتون شیرینی یا شکلات ببره برای مدیر

عزیزم فعلا نمیشه چون قطعا باباش میفهمه اینجوری  بنظرتون شیرینی یا شکلات ببره برای مدیر

شکلات بسته ایی کارتنی.خب باباش میفهمه بچه اذیت نمیکنه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کاش با همسر سابقش صحبت میکرد یهویی نره سراغ بچه

همسرش خیییییلی بی منطقه اصلا اجازه نمیده

شکلات بسته ایی کارتنی.خب باباش میفهمه بچه اذیت نمیکنه؟

بفهمه مانع میشه. ن آرومه

جعبه‌ای منظورته؟ 

ببره بهتره یا نبره؟