2777
2789
عنوان

به نظرتون رفتار مامانم درسته؟😶

282 بازدید | 16 پست

من الان آنفولانزای شدید دارم خیلی وضعم خرابه اصلا نمیپرسه که حالت چطوره یا نه یجوری اخم کرده انگار من دوست دارم مریض بشم خیلی بد هس وضعم بعد هی غر میزنه که استراحت نکن درست رو بخون مثلا ۱۹ و ۷۵ میگیرم اونقدر سرم داد میزنه توهین میکنه 

بعد الان هم اصلا نمیزاره استراحت کنم خودم درس خونم خیلی ولی مامانم خیلی وقتا دلمو میشکونه و از درس متنفر میشم همیشه منو با بقیه مقایسه میکنه 

به نظرتون چیکار کنم؟ خودشم من همیشه بهش احترام میزارم هیچ وقت هم وقتی بهم چیزی میگه اصلا هیچی نمیگم چیکار کنممم خودمم خسته شدممممم گاهی وقت ها حس میکنم منو به خاطر درس خوندنم دوس داره🥲

شاید امروز ابری باشه. ولی بالاخره خورشید میاد.♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر قوی و مستقل شو که به زودی بعد از اتمام درس و لیسانس بری سرکار و صحبت های مادرت اذیتت نکنه💪💪

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

برو بغلش کن چند تا بوس محکم بهش بکن از فردا صبح حال الانتو حسابی درک میکنه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

نه درست نیست رفتارشون و فکر میکنن با این کارا ب ما خوبی میکنن ، ولی مارو یه ادم کمالگرا بار میارن که فکر میکنه باید هرجور شده همه چی عالی و کامل انجام بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه درست نیست رفتارشون و فکر میکنن با این کارا ب ما خوبی میکنن ، ولی مارو یه ادم کمالگرا بار میارن که ...

🥲

شاید امروز ابری باشه. ولی بالاخره خورشید میاد.♡

استارتر عزیز منم یه مامانم 

باور کن قصد بدی نداره نگران شماست 

الان دخترم با من قهره چون بهش میگم کمتر تو موبایل باش 

تیزهوشان میره خوب باید واسه درسهاش بیشتر وقت بزاره  بعدش باید مندلسون بالا باشه 

وای اون بد برداشت میکنه به من و باباش میگه شما منو اذیتت میکنید آرامش منو گرفتید دوسه روز هم هست همش اخمو و بد اخلاق و قهر 

امروز گریه ام گرفته بود 

دخترم نفسم ولی نمیدونم چرا فکر میکنه ما دشمنیم