2777
2789

من همیشه دوره تخمک گذاری و نزدیک به پریودی چند روز کل بدنم درد می‌کنه در حد آنفولانزا و بی حالی شدید و گاهی اوقات سرگیجه دارم و کلا شدیداً ضعیف میشم، ک تو این سه سال هم هر ماه فکر میکردم کرونا گرفتم.

تا اینکه دیروز یه مطلبی خوندم ک بعضی افراد مشکل آنفولانزای قاعدگی دارن و هر ماه براشون پیش میاد.

عه منم اینطوریم😐چند ماهه...اسهال هم میگیرم شدید آنفولانزا پریودی چیه؟

دقیقا نوشته خیلی از اشخاص دچار اسهال میشن ، این لینک رو می‌ذارم توضیحات کامل رو نوشته میتونی ازش استفاده کنی عزیزم

https://www.beytoote.com/health/hygiene-lady/period02-flu.html?m=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا نوشته خیلی از اشخاص دچار اسهال میشن ، این لینک رو می‌ذارم توضیحات کامل رو نوشته میتونی ازش است ...

چطوری باید بزنم رو لینک عزیزم 

نمیاد آخه!!!چه جالب من نمی‌دونستم همچین چیزی‌هست

چطوری باید بزنم رو لینک عزیزم  نمیاد آخه!!!چه جالب من نمی‌دونستم همچین چیزی‌هست

برای منم جالب بود چون مدتها بود دنبال دلیل بودم از هرکسی هم میپرسیدم این مشکل رو نداشتن.

لینک رو select کن مثل وقتی ک میخوای کپی کنی ، بعد هم میتونی گزینه وب سرچ و انتخاب کنی و هم میتونی کپی کنی تو کادر بالا مثل وقتی میخوای چیزی سرچ کنی و واردش بشی.

ببخشید شما درمان شدید؟منم به همین مشکل دچارم الان یکسالونیمه از بعد زایمانم

عزیزدلم رفتم دکتر آزمایش های خاص گرفت که شاید رماتیسم یا بیماری های دیگه باشه ولی خب مشکلی نداشتم، پزشک زنان هم داروهای هورمونی میدن حقیقتش بدنم واکنش میده مصرف نمیکنم برای همین دارم با درداش کنار میام با مسکن و .. ولی شما حتما به پزشک زنان مراجعه کنید امیدوارم حل بشه مشکلتون ❤️

شما بهتر شدین؟ دکتر رفتین؟

عزیزدلم رفتم دکتر آزمایش های خاص گرفت که شاید رماتیسم یا بیماری های دیگه باشه ولی خب مشکلی نداشتم، پزشک زنان هم داروهای هورمونی میدن حقیقتش بدنم واکنش میده مصرف نمیکنم برای همین دارم با درداش کنار میام با مسکن و .. ولی شما حتما به پزشک زنان مراجعه کنید امیدوارم حل بشه مشکلتون ❤️

عزیزدلم رفتم دکتر آزمایش های خاص گرفت که شاید رماتیسم یا بیماری های دیگه باشه ولی خب مشکلی نداشتم، پ ...

منم رفتم همه آزمایشتمم خوب بود.گفتن مربوط میشه به هورمونا و کپسول گل مغربی بهم دادن حس میکنم یکم بهترم کرده