2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه ....

144 بازدید | 13 پست

خسته شدم دیگه از این وضعیت

3 ساله نامزدم . جهیزیم یکم خونه مادربزرگمه یکم خونه خودمه یه خوردش خونه ی مادرشوهرم . مادربزرگم زنگ میزنه بیا وسایل چوبیتو ببر جا ندارم الان 3 بار کل وسایلو جابه جا میکنم. 

از یه طرف خسته شدم از این که هی از خونمون برم خونه مادرشوهرم با کلی لباس و .... 

داریم خونه میسازیم ولی هر چی خرج میکنیم خونه کامل نمیشه پول هم تموم شده...

پشت کنکوری هم هستم باید درس بخونم ولی تمرکز ندارم ...

میخوام درس بخونم دوقلو داریم مامانم میگه میخوام برم سرکار بیا داداشاتو نگه دار ...

دیگه واقعا بریدم  دوس دارم برم تو خونه ی خودم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیرید سر خونه زندگیتون؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزيزم بنظر من فعلا به درس فكر نكن و غصه نخور چون اگه اولويت درس بود قطعا ٣ سال پيش ازدواج نميك ...

من فنی بودم بعد از اینکه نامزد کردم به اصرار نامزدم تغییر رشته دادم و واقعا برام جالب بود این رشته

دوتا زمین داشت نامزدم . ماشینشو فروخت . وام گرفت تو یکی شروع کرد به ساختن اون یکی رو هم فروخت با این پولا تا الان فقط ستون های خونه زده شد و دورش چیده شد کلی کار دیگه مونده 

دوتا زمین داشت نامزدم . ماشینشو فروخت . وام گرفت تو یکی شروع کرد به ساختن اون یکی رو هم فروخت با این ...

سه سال نامزدی؟؟؟

خیلی زیاده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دوتا زمین داشت نامزدم . ماشینشو فروخت . وام گرفت تو یکی شروع کرد به ساختن اون یکی رو هم فروخت با این پولا تا الان فقط ستون های خونه زده شد و دورش چیده شد کلی کار دیگه مونده 

همین شرایط باعث شد که اینجوری بشه

باید خانوادشم بیشتر کمک میکردن بالاخره

کسی کمک نمیکنه فقط مادرشوهرم  50 تومن کمک کرد

دیگه شوهرتم باید نهایت تلاش خودشو بکنه