2777
2789
عنوان

سایت اوکیه؟!

108 بازدید | 15 پست

یوووهووووو😕🌪️کسی اینجا نیست؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا هر چی رفرش میکنم تاپیک جدید نمیاد پس🙁

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
چرا هر چی رفرش میکنم تاپیک جدید نمیاد پس🙁

احتمالا نت ضعیفه

رفیق وقتی رفیق بود که رفیق نداشت 🖤😏 باردار نیستم تاریخ پایان امتحاناتمه😁⁦✌️⁩لطفاً هر جا منو دیدید بگید طنین مگه درس نداری😒

خوبه

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
از دیروز خیلی خلوتتنته

اره عجیب غریب خلوته 😅😈🤔

سلام دارن خدمت شما، شما خوبی؟ 

سلامت باشید 😂

عزیزم میشه درباره استفاده از ترمیم کننده الویکس بگی؟صورتت جای جوش گود داشت؟من سوراخ سوراخ شده پوستم ...

من صورتم جای ابله داشت ینی گوووود بودا 

توی گودی صورتم از این کرمه میزدم اصلا هم پخشش نمیکردم تا خودش جذب شه