2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده یعنی عاشقش شدم؟؟

206 بازدید | 12 پست

هم دوستدارم باشش هم نه 

دوستدارم منو توحالتی ببینه ک مرتب باشن لباسام همش دارم خودمو میخورم ک چه لباسی بپوشم اصلا میتونم توجه شو جلب کنم یانه دوستدارم بهم نگاه کنه باهام حرف بزنه فقد درحد یه احوال پرسی بوده سرش پایینه دوستان بشدت بهش فکر میکنم وقتی میبینمش صدای قلبمم میشنوم چقدر اذیت میشم اون لحظه  گیج میشم دستو پام گم میکنم 

میدونم حسم یکطرفه اس اون ازخانواده پولداره من ک بدبخت ترین عالمم 

توجهی هم بهم نداره عادیه ولی من تمام رفتار کوچیکشو ب خودم میگیرم میگم اون یعنی بخاطر من اومد منو ببینه 

بگو یا زینب بگو یا حسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل هستید؟؟

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
شاید بخاطر اینه که اعتماد بنفست پایینه که نمیتونی خودت باشی

من یه مدته کلا بخاطر فشارهای خانوادگی مشکلات مادرم درس کنکور اینا بیخیال شدم یه حالت افسرده ام 

از وقتی این آقا رو دیدم دوستدارم بهترین خودم باشم دوستدارم ب خودم برسم 

بگو یا زینب بگو یا حسین
نه اصلا ما ب اونا نمیخوریم اون انقدر پولداره  منو مادرم میریم خونشون تمیز میکنیم

یاخدا.....عزیزم ناراحت شدم.....لطفافراموشش کن اینجوری فقط به خودت آسیب میزنی.....من خودم طرفدار اعتراف کردن دختربه پسرهستم اماواسه توفرق می‌کنه.....لطفادیگه اونجانرو

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
ریسک نمیکنم 

نه عزیزم لهت می‌کنه.....چون خیلی باهم فرق داریدخیلی

یاخدا.....عزیزم ناراحت شدم.....لطفافراموشش کن اینجوری فقط به خودت آسیب میزنی.....من خودم طرفدار اعتر ...

بخدا سعی میکنم نرم ولی مادرم چون باشرکت قرار داد داره منو میکشونه اونجا چون خودش تنها نمیتونه بره منم باهاش میرم 

بگو یا زینب بگو یا حسین
بخدا سعی میکنم نرم ولی مادرم چون باشرکت قرار داد داره منو میکشونه اونجا چون خودش تنها نمیتونه بره من ...

بهونه بیاریااصلاواقعیت روبگوبه مادرت.....درک میکنه ونمیبرتت،چون هیچ مادری دلش نمیاد به بچه ش آسیب بزنه