__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 عنوان کسایی که راکوتان مصرف کردن 83 بازدید | 12 پست بچه ها من الان حدود یک هفتس دارم راکوتان مصرف میکنم واسه جوش هیچ عوارضی نداشتم😐آخه بهم گفتن سریع لبتو خشک میکنه و پوستت خشک میشه و نمیدونم سر درد و اینا ولی من هیچ عوارضی ندارمنمیدونم مشکلی هست به نظرتون؟راکوتان سویسی هم مصرف میکنم ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻 1401/08/18 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssssetareh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 3162 پوستت خوب شده؟ میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید شاید منم به ارزوم رسیدم💜🌸🥺
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 نخور دختر عوارض زیاد داره جوش هاتو اصولی درمان کن چند سالته ؟ سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 من خاستم مصرف کنم گفتن کبدتو خراب میکنه اگه زیر نظر پزشک باشی مشکلی واست پیش نمیاد ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 نخور دختر عوارض زیاد داره جوش هاتو اصولی درمان کن چند سالته ؟ چکاپ کامل دادم مشکلی نداشتم خداروشکر دکترمم دکتر خوبیه اشکال نداره عوارضش از بین میره۲۳ سالمه یک ساله به شدت دارم جوش میزنم ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 پوستت خوب شده؟ فعلا یک هفتس دارم مصرف میکنم بهتر شدمبیرون ریزی هم نداشتم شکرخداحداقل مصرفش ۶ ماهه ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 چکاپ کامل دادم مشکلی نداشتم خداروشکر دکترمم دکتر خوبیه اشکال نداره عوارضش از بین میره ۲۳ سالمه یک س ... پس یا روتین نداری یا روبالشتی رو مرتب نمیشوری و موهای چرب داری یا محصولات بی کیفیت استفاده میکنی لوازم ارایشت رو چطور پاک میکنی سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ssssetareh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 3162 فعلا یک هفتس دارم مصرف میکنم بهتر شدم بیرون ریزی هم نداشتم شکرخدا حداقل مصرفش ۶ ماهه دختر داییم مصرف میکرد خیلی پوستش عالی شد لباش پف کرده بود انگاری پروتز کرده😂 میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید شاید منم به ارزوم رسیدم💜🌸🥺
niyaz_19 عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 1508 من مصرف کردم جوشام رف ولی جاش مونده هنوزم استفاده میکنم خَستهازجَماعتِزِندهکُشِمُردهپَرست:))
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 پس یا روتین نداری یا روبالشتی رو مرتب نمیشوری و موهای چرب داری یا محصولات بی کیفیت است ... اتفاقا همه رو دارمروبالشتی ساتن گرفتم که حتی موهام نریزه سه روز یه بلر میشورم هر روز حموم میرم محصولات آرایشی هم کلینیک استفاده میکنم بهترین برندا رو میزنمولی مشکلم داخلیهاصلا آرایشم خیلی خیلی کم انجام میدم شاید ماهی یه بار ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 من مصرف کردم جوشام رف ولی جاش مونده هنوزم استفاده میکنم چند ماه مصرف کردی عزیزم؟ ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 دختر داییم مصرف میکرد خیلی پوستش عالی شد لباش پف کرده بود انگاری پروتز کرده😂 دعا کن واسه منم جواب بده عزیزم ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻