2777
2789
عنوان

بی‌بی چک منفی

228 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۱۴‌روز از موعدم گدشته و اینکه تابخال تو زندگیم بجز بارداریم عقب نیوفتاده بود دوماهه دخترمو از شیر گزفتم ماه اول پری شدم ماه دوم و نشدم دوروز پیش تست خانگی زدمو منفی بود فرداهم وقت دکتر گرفتم نمیدونم بجز ازمایش چطور میتونم بفهمم باردارم یانه ..... تغییر هورمونی هم میشه؟تابحال من تو زندگیم نوسان نداشتم واسه پری چه برسه به ۱۴ روز...

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

چقدر تو منی 😐😐😐

منم دخترمو گرفتم از شیر ۱۴ روز بیشتر شده پریود نشدم 

بیبی چک دوبار استفاده کردم منفی بود 

ولی من قبل بارداری تنبلی تخمدان داشتم 

بعد بارداری قشنگ پریود میشدم 

نمیدونم چرا این ماه نشدم 

خداکنه تبلیم برنگشته باشه 😔

دکتر هم نمیتونم برم باید روزی برم شوهرم خونه باشه نگه داره بچه رو

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
بیشتر ببینید
چقدر تو منی 😐😐😐 منم دخترمو گرفتم از شیر ۱۴ روز بیشتر شده پریود نشدم  بیبی چک دوبار استفاده ...

ا چه باحال😆 حسو حال پریودی داری؟من همش ترشح بی رنگ دارم و حس پریودی دهنم صاف شده 

دخترم ای وی افی بود دوست دارم زودتر پریود شم چون اونروزای سیاه اومده جلو چشمم که انتظار بارداری داشتم و الکی دلخوش بودم  خیلی بعیدع باردار باشم ولی پریودم نشدم من خیلی منظم بودم حتی تو شیردهی هم سر وقت بود پری هام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا چه باحال😆 حسو حال پریودی داری؟من همش ترشح بی رنگ دارم و حس پریودی دهنم صاف شده  دخترم ای وی ...

آره گاهی فکر میکنم پری شدم بعد میبینم نه فقط ترشح بوده 

شاید چون از شیر گرفتیم بهم خورده هورمونا

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
بیشتر ببینید
آره گاهی فکر میکنم پری شدم بعد میبینم نه فقط ترشح بوده  شاید چون از شیر گرفتیم بهم خورده هو ...

احتمالش خیلی زیاده من فردا میرم دکتر 

احتمالش خیلی زیاده من فردا میرم دکتر 

بسلامتی ان شاالله خیر باشه 

خبر بدی دکتر چی گفت 

بیشتر ببینید
سلامت باشی اره حتما میام میگم بهت 

سلام چی شد شما رفتی دکتر چیگفت؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بیشتر ببینید

سلام بچه ها بعد شیر دهی هورموتا بهم میریزه ی چکاپ کامل دادم جوابشو هنوز ندادن سونو هم رفتم پریود هم شدم اینقدر استرس میگیریم از پریود نشدن ک عقب میوفته به قول دکتره میگه همه میان فرداش مریود میشن چون خیالشون راحت میشه