2821
2789
نه درد اصلی زایمانت نیست اگه فقط دل درد وکمر درد داشتی درد زایمانه من سه ماه پیش چقدر از این تاپیکا زدمیادش بخیر

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دردت قطع و وصل شد سری بپر تو حموم من کیسه ابم پاره شد رفتم حموم از تو حموم زور زدنم شروع شد خیلی سریع درد زایمانم شروع شد تو ماشین تا بیمارستان فقط داد میزدم همسریم میگفت دست وپام وگم کرده بودم میگه تهران ومث کف دست بلدم اونموقع اسم خودمم یاپم رفته بود چه برسه به ادرس بیمارسنان

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

محدثه جان فکر نکنم درد زایمان باشه منم دردای زیادی داشتم ولی درد اصلی فقط دل وکمره تجربم ومیگم از لحظه های دردت تا بیمارستان فیلم بگیر بعدا که بچت تو بغلت بود نگاش کنی خیلی شیرینه برات

ای جان.ممکنه درد زایمان باشه. ان شاءالله به سلامتی مارال منم خیلی از تاپیکا زدم یه 2.5 ماه پیش.یادش بخیییر
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
ان شاالله به سلامتی زایمان کنی بگو برات سوره انشقاق بخونن براراحتی رایمان
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
درد پا و رحم واینا طبیعیه منم درد زیاد داشتم حتی یبار تا بیمارستانم رفتم ولی درد زایمان نبود یچیزی وجدی میگم درد زایمان جوریه که اصلا نمیتونی وارد نی نی سایت بشی من خودم وکشتم بیام سمت گوشی نشد فهمیدم درد زایمانه الکی نیست که طبیعیه

اره هدی یادمه هدی دلم تنگ شده واسه بارداریم دوستم بارداره بهش میگم ترومیبینم انگار دوباره دلم نی نی میخواد

هدی لثه های دخترم درد داره واسه دندونش نینی تو عکس العملی داره واسه دندون

2824
2823
2791
2779
2792