2777
2789
عنوان

درونگرایی

155 بازدید | 19 پست

خیلی اذیت میشم بخاطرش.راهی هست بشه برونگرا شد؟!تو رابطه تو رفاقت ارتباط با آدما تو همه چی به مشکل میخورم تو ابراز احساس و اینا همه چی ضعیفم بنظرم خیلی کسل کننده ام گاهی برای فرد مقابل😕مشاوره رفتن میتونه کمکم کنه؟؟!

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی تو آینه صحبت کنی یه تکنیک روانشناسی هست برای بهتر حرف زدن 

همشونو تمرین کردم از خودم خسته شدم با این اخلاقم🥺

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
تمایل به برقراری ارتباط نداری یا تواناییش رو نداری؟

بیشتر تواناییشو ندارم

منم درونگرام

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
دورون گرا نیستی، نیاز به مهارت آموزی  داری، مهارت اعتماد به نفس و قاطعیت و ابراز وجود...

بنظرتون خودم میتونم تمرین کنم درست شه؟!یا حتما نیاز به مشاوره دارم خیلی بده 🤦🏻‍♀️

اگه تواناییشو نداری پس برونگرایی فقط خجالتی هستی یا ارتباط اجتماعیت ضعیفه و خودتو حبسکردی و فردری از جمع شدی ولی اگه تمایل شلوغی و حرف زدن و خندیدن و رفیق بازی رو نداری درون گرایی ...

و از تنهایی لذت میبری

اولی هستی نه؟

اگه تواناییشو نداری پس برونگرایی فقط خجالتی هستی یا ارتباط اجتماعیت ضعیفه و خودتو حبسکردی و فردری از ...

آره دقیقا اولیم پس باید چیکار کرد؟

منم این جورم.حتی یه دونه دوست ندارم و ۲۴ سالم شده دیگه....هر وقت اومدم با کسی دوست بشم انگار یکی مانع شد.اصلا خجالتی نیستم ولی درون گرام.نمی تونم زیاد با کسی صمیمی بشم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
منم این جورم.حتی یه دونه دوست ندارم و ۲۴ سالم شده دیگه....هر وقت اومدم با کسی دوست بشم انگار یکی مان ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم این جورم.حتی یه دونه دوست ندارم و ۲۴ سالم شده دیگه....هر وقت اومدم با کسی دوست بشم انگار یکی مان ...

اگه از اینکه دور و ورت خلوته و ناراحتی و از تنهایی لذت نمیبری و دنبال رفیق و شلوغی و جمع و مهمونی هستی ولی روش رو نداری یا بلد نیستی و یه جورایی اضطراب اجتماعی داری تو درون گرا نیستی