elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 عنوان بی بی چک 140 بازدید | 16 پست سلام من بی بی چکم ی روز قبل موعد قشنگ مثبت شد هاله صورتی واضح واضح توعکس معلوم بود بعد امروز ک ی روز تاخیر داشتم دوتا بی بی چک زدم منفی منفی نمیدونم گیج شدم میش راهنمایی کنید بنظرتون الان برم ازمایش منفی میش الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲 1401/08/18 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_وای_فای عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 1598 همشون یه مارک بودن خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏 حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 همشون یه مارک بودن بله مدیکور بودن حتی اونی ک مثبت شد الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
بانو_وای_فای عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 1598 منم دوبار اینجوری شده اول پر رنگه روز بعد میزنم کمرنگتر میشه بعداز موعدم کاملا منفی .فک کنم بارداری شیمیاییه انشالله شما اینطور نباشین ومثبت باشه.تا پریود نشدی جای امید هست. خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏 حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 سابقه تأخیر داشتین؟ نه نداشتم سبکلم ۲۸ روزس سر موعدم میشدم الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 منم دوبار اینجوری شده اول پر رنگه روز بعد میزنم کمرنگتر میشه بعداز موعدم کاملا منفی .فک کنم بارداری ... خودمم همین فکر میکنم ک شیمیاییع شما بعد منفی شدنش کی پریود شدین؟ الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
گرشارضایی2 عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 3606 نه نداشتم سبکلم ۲۸ روزس سر موعدم میشدم ی دوسه روز دیگه صبرکن پریود نشدی برو آزمایش
بانو_وای_فای عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 1598 خودمم همین فکر میکنم ک شیمیاییع شما بعد منفی شدنش کی پریود شدین؟ فرداش پریود شدم . البته لکه بینی داشتم سه چهار روز بعدش کامل پریود شدم. خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏 حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 ی دوسه روز دیگه صبرکن پریود نشدی برو آزمایش اره از هرچی بی بی چک دیگ داره حالم بهم میخوره شاید مدیکور خطا داره اصن سر درنمیارم الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 فرداش پریود شدم . البته لکه بینی داشتم سه چهار روز بعدش کامل پریود شدم. مرسی عزیزم منم مثل اینک باید صبرکنم.... الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
بانو_وای_فای عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 1598 مرسی عزیزم منم مثل اینک باید صبرکنم.... انشالله پریود نشی و مثبت باشه.امبدت به خدا باشه. خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏 حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
گرشارضایی2 عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 3606 اره از هرچی بی بی چک دیگ داره حالم بهم میخوره شاید مدیکور خطا داره اصن سر درنمیارم بله هیچ بی بی چکی به اندازه آزمایش خون دقیق نیست
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 انشالله پریود نشی و مثبت باشه.امبدت به خدا باشه. مرسی عزیزم توکل به خدا الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 بله هیچ بی بی چکی به اندازه آزمایش خون دقیق نیست حالا دلممیخاد برم ازمایش بدم میترسم اونممنفی باش صبرکنمن؟ الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲