2777
2789
عنوان

بچه هاا جونی

53 بازدید | 10 پست

حدود ۲ ماه پریود نشدم بی دلیل مطمئن هستم حامله نیستم راهکار بگین یا قرص معرفی کنین پریود شم دارم از کمردرد، جوش صورت و شکم درد میمیرم😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

زعفرون بخور:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنبلی تخمدان نداری؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
تنبلی تخمدان نداری؟ 

نه اصلا 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
برودکتر دارو بده

سونو نوشت دادم چیزی نبود 

زعفرون بخور:/

نمیتونم بخورم اونو طعمش یه جوری 😭

برو دکتر سونو بده بی دلیل ک نمیشه

نه اتفاقا بی دلیل از استرس کوفتی این ماهه😭

نه اصلا 

آزمایش پرولاکتین دادی؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
آزمایش پرولاکتین دادی؟ 

اره 🥺