2777
2789
عنوان

باردار نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
نه هیچ استرسی هم نداشتیم اون موقع ها اما اواخر این ماه که نزدیک موعدم داشتم میشدم استرس باردار نشدنم ...

کافیه فقط بگی من اصلا بچه نمیخوام و اقذام کنی تا وقتی که دنبال بچه دار سدن باشی هرگز نمیشه مگه بیحیال بشی همون ماه باردار میشی

متوجه نشدم یعنی فقط چند ماهه داری اقدام میکنی؟

چند ماه تحت نظر دکتر دارو و ویزیت و غذاهای خوب و چیزای گرون خوردنی و ..... 

ماه پیش اقدام بودیم 

الان این روزا موعدم بود که بله امروز پریود شدم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند ماه تحت نظر دکتر دارو و ویزیت و غذاهای خوب و چیزای گرون خوردنی و .....  ماه پیش اقدام بودی ...

خب همین دیگه میگم استرس دارین میگی نه 

از قبل برنامه ریزی و همه چی رو برنامه هیچوقت جواب نمیگیری 

کافیه فقط بگی من اصلا بچه نمیخوام و اقذام کنی تا وقتی که دنبال بچه دار سدن باشی هرگز نمیشه مگه بیحیا ...

دقیقا این ۴ ساله و چند ماه عروسی کردیم دیگه گفتیم بچه دار شیم 

میترسم خواهر میترسم دیگه بچه دار نشم 

مامانم فقط منو اورده میترسم فردا منم بچه دار نشم دیگه بدبخت بشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب همین دیگه میگم استرس دارین میگی نه  از قبل برنامه ریزی و همه چی رو برنامه هیچوقت جواب نمیگی ...

آدمیم که باید برنامه ریزی داشته باشیم همونطور که باردار نشدنم رو برنامه بود باردار شدنمم باید روی برنامه باشه گلم 

چند ماه تحت نظر دکتر دارو و ویزیت و غذاهای خوب و چیزای گرون خوردنی و .....  ماه پیش اقدام بودی ...

عزیرم خودت رو سر کار گذاشتی یا ما رو 🤬یه جوری گفتی فکر کردم چهار پنج ساله تو اقدامی اول اینکه تا یک سال کاملا طبیعیه اگر طول بکشه بعدشم با این هول و ولایی که تو داری چند ماه که هیچی چند سال طول میکشه باردار بشی یکم خودت رو رها کن بهش فکر نکن میشه، نیاز به این همه پول خرج کردن و دکتر رفتن هم نداره فقط نیاز به ارامش داره واسه باردار شدن نیاز به غذا و خوراکی گرون خوردن نیست شما همون فولیک اسید رو مصرف کن سعی کن روزانه مرتب ورزش کنی شده در حد نیم ساعت پیاده روی فقط بی خیال باش ببین رمز موفقیت در باردار شدن فقطططططططط آرامشه استرس باعث میشه تمام هورمونهای بدنت داغون بشه و صدر در صد باردار نشی فکرت که ازاد باشه بدن به طور طبیعی کار خودش رو میکنن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
😭😭😭😭😭😭😭😭😭 آخی الهی بمیرم برات 

خدا نکنه عزیزم

ولی ببین چی کشیدم

الان میگم هرچی خواست خدا باشه دیگه اصرار نمیکنم

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
آدمیم که باید برنامه ریزی داشته باشیم همونطور که باردار نشدنم رو برنامه بود باردار شدنمم باید روی بر ...

این چیزی نیست که شما بخوای براش برنامه ریزی کنی اینجوری بهش نگاه کنی حالا حالا باید دنبال بچه بدویی شما اقدامت رو بکن اما ذهنت رو آزاد کن توکل کن به خدا بزار اون وقتی که درسته هدیش رو بهت بده 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
آدمیم که باید برنامه ریزی داشته باشیم همونطور که باردار نشدنم رو برنامه بود باردار شدنمم باید روی بر ...

بارداری رو برنامه گلم هیچوت جواب نمیذه بهت حتی اگه سالم ترین غذاها و بهترین ذاروهارو مصرف کنید ذهن ناخوداگاه شما همیشه استرس داره که لین ماه جواب لین همه زحمت چی میشه و همین سمه که نزاره بارذار شی

نه هیچ استرسی هم نداشتیم اون موقع ها اما اواخر این ماه که نزدیک موعدم داشتم میشدم استرس باردار نشدنم ...

من یه تاپیکی زدم (آخرین تاپیکم) و اونجا نوشتم چطوری باردار شدم با اینکه همسرم کم تحرکی اسپرم دارن....هم بچه اولم و هم الان که بچه دوممو باردار هستم از روش تقویت همسرم استفاده کردم...البته خودتون هم باید تقویت بشید اما من چون همسرم ضعیف بود بیشتر تمرکزم روی ایشون بود