2821
2789
عنوان

اگزمای پوستی

1581 بازدید | 12 پست

صدبار دکتر رفتم یه قسمت بدنم حساسیت پوستی دارم خیلی شدیده دکتر میرم دارو میده میزنم یه مدت خوبم اما بعد قطع کردن و اتمام دارو دوباره برمیگرده بخدا خسته شدم تمام بدنم زخمه انقدر خاروندم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم میشه عکس از اگزمای بدی

من اگزما میگیرم هیچی اثر نداره کل بدنم میگیره خارش مخصوص موقع خواب و عصبی شدن و غذاهای تحریک کننده

یجوری کا این لایه اگزما خوب نشده از زیر یه لایه دیکه اگزما میزنه پوستم زمخت و زشت میشه من اردیبهشت اینجوری میشم 

میرم حجامت عام و همونجا رو تخت حجامت که نشستم خارشهام هم خوب میشه برمیگردماگه ممنوعیت نداری برو حجامت

راستی من به خاک حساسم چند بار بعد تعویض خاک گلدان اینجوری شدم

من به مواد شوینده دست میزنم اینطوری میشم چند روز دستکشم پاره شد یادم رفت بخرم دوباره برگشت

سعی کن مرطوب نگه داری بدنتو وحتما دستکش بنداز برای جاهای دیگه بدنت هم تو حموم از صابون اصلا استفاده نکن شامپو بدن بزن بعدش هم لوسیون اگه لوسیون هم نزدی روغن نارگیل طبیعی بزنی خوبه

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت
سعی کن مرطوب نگه داری بدنتو وحتما دستکش بنداز برای جاهای دیگه بدنت هم تو حموم از صابون اصلا استفاده ...

دکتر شامپو بدن مخصوص داده از اون استفاده میکنم

منم فقط یه تیکه از انگشتم اینجوریه 😐 به من پماد بتامتازون داد خوبه امتحان کردین؟ 

خونه مون پر از پماده🤦‍♀️🤦‍♀️